Kasko varsa duvara vurup parcalayin alacaginiz paraylada baska marka bi arac alin
Merhaba arkdaşlar formda okudum bu sorunu daha önce yaşıyanlar olmus tek fark benim fazladan bir iki problemim olması.
Yolda normal bir seyir halinde iken birden ABS VE EL FRENİ ıkaz ışıkları yandı, ardından MOTOR arıza ışıgı ve direksiyon hata ışıgı yandı.Birden direksiyon sertleşti.Devamında hız kadranı ve yol bilgisayarı çalışmaz oldu!Aracı yetkili servise götürdüm 100tl karşılıgında bilgisayara bağladılar ve sonuç ABS BEYNİ !!! değişecekmiş fiyat olarakta 2700 gibi bir rakamdan bahsettiler.Beni bu konuda aydınlatacak arkdaşlar varmıdır?
Kasko varsa duvara vurup parcalayin alacaginiz paraylada baska marka bi arac alin
Maslak ve ikitellide var uygun fiyata ckma ve ya sifir ...
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
beynin tamiride olur çıkmasıda bulunur ans beyni için arabayı pertemi çıkaracaksınız ?
bu arza bu kadar mı sorun arabayı parçalamam gerekiyor
aynı sorun butun belirtileriyle 2 hafta önce benım basıma geldi
aracında abs beynınden kaynaklı 2 arıza var bırıncısı zaten abs beyni 2. si ise body computerdaki entegreler... body computerı istanbul maltepede candeniz elektroniğe götürebilirsin. fiatın yetkili tamir merkezidir.garanti kapsamındakı tum elektronık beyınler burada tamır olur.abs beyni için ise cıkmacılarda mevcuttur..ama once body computerı yaptır.. abs benyını daha sonra ben toplamda 650 tl para verdim.. 15 gün önce oldu bu olay..
onrky
1.4 starjet 95hp
benm de opel vectra'm da başıma gelmişti.Kıbrıs'ta yaşadığım zamanlar sağ direksiyon opel vectram vardı.Ta kıbrıs'tan ikitelli'ye gittim maslak'ı gezdim ve 250 liraya bulmuştm.ve cuk die de oturdu beyin aracıma.diğerini müzeye kavanoza koymuştum ; ) çıkmacılara bak çok severim ben çıkmacıları bitanedirler ... sen de aşağı yukarı 250-500 arası bulabilirsin.ama baya 1-2 gününü ayırman gerek ikitelli gez gez bitmiyor...
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, şuan tatil nedeni ile ailemin yanına adanaya gelmiştim( burdan nasıl götirecegim bilmiyorum buda ayrı bir sorunum
adana-mersin taraflarında da bulabilirsin... o bölgenin ikitellisi adanada.
Bugün bir iki yer ile görüştüm U1706 ABS/ASR/ESP CAN bağlantısı iletişim arzalı diyor!
Tamirinin mümkün olmadıgını çıkma parçanın 600 tl karşılında istanbuldan getireceklerini söylediler.
Başka bir yer ise sigorta kutusunu tek tek denemek lazım dediler bilmiyorum
mutlaka tamiri oluyor ama her elektrikçi yapamadığı için başından savıyor yada olmaz diyor.
Yarın internetten araştırdıgım kadar sigortaları kontrol edecegim.Keşke okullarda biraz bu konularda eğitim verilseydi
2700 lira mı? Yav bu arabaları almakla bi dünya para gömmekle bitmiyor olay. bir parça arızlanıyor 2700 lira. murat 131 parası be.
bu olay 2 yıl önce göstergelerin çalışmaması hariç diğer belirtilerin tümüyle benim başıma geldi serviste 1 hafta da hallettiler yapılan işlem direksiyon mili değişimi ve yazılım güncellemesi olarak söylendi...
rodopian16 ;
Size yapılan işlem çok farklı olmus , sizdede direksiyon sertleşip abs tutmamaya mı başladı ? birde hangi uyarı lambaları yanıyordu?
Valla benim aklıma direksiyon mili içinde bulunan can bus kablosu geliyor. Mil içinde büküldüğü için zamanla kırılıp bu türden arızalara sebep olabiliyordu. forumda araştır istersen gereksiz yere abs beyni almamış olursun.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri