güncel....![]()
Sonun da 16 jant almaya karar verdim, fakat almak istediğim jantın et değeri 35 galiba, forumda 17 jantta 35 et değeri ile sürtme yaşandığını duymuştum, lastikçilere sorduğumda 16 da sorun olmaz dediler alacağım lastiklerin ölçüsü tam belli değil, fakat bu durum da sürtme olur mu olmaz mı bunu takmadan anlayamam mı takıp denemem mi gerekiyor, konu ile ilgili yardımlarınız bekliyorum......
güncel....![]()
16 jant kullandım 5 lik yayda var hiçbir şekilde sürtme olmadı 16 jant hiçbir şekilde problem çıkarmaz gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz ama yakıt biraz farkeder
bende orjinal 16 var gayette rahat.
ben hem yay hemde 16 jant kullandığım halde 2 3 parmak lastikle arasında boşluk vardı yakıt artıyor performans biraz gidiyor ama sizin aracınız 90 lık olduğu için pek farketmez cokta güzel yakışır bence
evet arada boşluk olacağı kesin de, araba doluyken ve yüklüyken nasıl olacak onu düşünüyorum, gerçi deneriz orda yükler arkayada üç kişi bindirir ama, kesin sürtmez deniyor bu işi yapan yani jantçı dükkanı olan bir abim 16 olduğu için, 17 de et, önemli diyorlar benim de kafam karıştı zaten...
35 ET 17 de de sorun çıkarmıyor.
güncel...![]()
ben et fln bilmiyorum da 205 55 16 takmıştım yanlışlıkla sürtme yaptı şu an 195 55 16 takılı hiç sorun yok ..fakat 205 50 16 takmayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım diye düşünmüyor değilim ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri