sonucu merakla bekliyorum:)
Printable View
sonucu merakla bekliyorum:)
daha fazla söyleyecek bir şey kalmadı aslında mehmet, biz de takıp denemeni bekliyoruz :)
bu jantların e.t. değeri neresinde yazar ve genişlik olarak 6.5 inç jant var mı ve o jantın neresinde yazar....
ET bilgisi jantın arka tarafında kolların içinde yazar. Bazı modellerde aynı kısımda offseti de yazar 6.5 7 diye ya da jantın taban kısmında sticker üzerinde yazar bilgileri
sonunda jantları mı sıfır almaya karar verdim ve sıfır jant aldım taktırdım, lastikler ise ikinci el aldım......
jantın ölçüleri e.t. sini öğrenebilir miyiz?
jantın ölçüleri 16 çap genişlik 7 inç .e.t. 40...
sağol şafak,sürtme falan yok, sürtme korkusundan önce alacağım olan e.t. 35 olan jantı almaktan vaz geçip bunu aldım, evet lastiği saçma sapan bir yerden aldım ucuz olsun diye, adam da hurdacı gibi alıp satıyormuş, şişirip bakmamıştır, iki adet balonlu lastiğim oldu ne yapsam bilmiyorum...
jantlarin hayirli lastiklerin gecmis olsun mehmet.. uzuldum valla gotur geri ver lastikleri sansin varsa..
jantlarin fotografini bekliyoruz..
lastikten sonra bir üzücü olay daha yaşadım, dün aldığım jant, hiç farkında olmadan yolda darbe alıp yamulmuş, çok sert bit cisime çarpmış, ben sadece küçük bir taşın üstünden geçtiğimi hatırlıyorum meğerse en hassas yere gelmiş, düzeltirdim biraz da boyası zarar gördü gerçekten üzüldüm, daha o gün almıştım bir gün bile geçmeden böyle bir şey yaşadım...
Geçmiş olsun, ilk gün yaşamanız kötü olmuş. Bende 15'den 17'ye geçtiğimden beri dikkat etmeye çalışıyorum
sağolasın benim için aldığım gün böyle bir şey yaşanması çok üzücü oldu daha hevesimi bile almamıştım.... ben de çok dikkatli kullanıyorum benim jantlar 16 ve 55 yanak o kadar ince de değil ben de anlamadım nasıl oldu, ne kadar dikkat etsenizde olacaksa oluyor bir şekilde bunu anladım, yavaş yavaş gidiyordum oraya nasıl darbe aldı o küçük taş nasıl oraya geldi hala anlamadım....
balans ve ayarı çabuk bozulma konusunda ben de rahat değilim, ankara da lazerle balans yapan bir yer buldum belki oraya gidip balansı ne durum da ne olur baktırsam mı diyorum....
Bilen varsa sormak istiyorum bu jantlar yere düşme ile eğilir mi yani elinden düşürse lastik takmaya kututan çıkarırken mesela....