ya arkadaslar bu kadar yeni arabalarda bu sorunlar bana normal ve diger markalarda da olan sorunlar gibi gelmiyor. ben de gp almayı düsünüyorum ama bu tip sikayetler beni gpden sogutuyor. su anda kullandıgımız 97 model broadway 160.000kmde ve hala debriyajında en ufak bi sorun yok üstelik sehir dısından cok sehir içinde kullanılmasına ragmen. umarım bu sorunlar bazı araclara özel teknik sorunlardır. 2007 yılında bu teknolojide aracların böyle sorunlar cıkarması üzücü gercekten. 97 model türk malı asagı görülen bi aracta bile bu tip sorun yasanmazken. gerci debriyajın bitmesi tam olarak sorun sayılmaz ama en yaslısı 1.5 yasında olan bi arac için bence ciddi bi sorun.
debriyaj olayı bir çok arabada 40.000-50.000 kmde başlar ama kullanışa bağlı ist içi 20.000 kmde bile bitebilir dur kalk ne olacak uzun yol kullananda 80.000 km ye kadar yolu var birde acemilik olayıda var tabi daha önce başıma geldi araç 100.000 km de ikinci debrayaj istedi aracı hiç zorlamadan hemen değiştirdim yoksa masrafı 3e5e katlar sonra
O zaman söyle söyleyeyim bu broadway benim babamın ilk arabası yani acemiliğni bunda attı. Ayrıca annem ve ben de bu arabada ögrendik kullanmayı. Araba su an 160.000de ve hala debriyaj sorunu yok üstelik sehir dısı yolu da senede 1 ya da 2 kez yapmamıza ragmen. Cok sanslıyız valla o zaman hala bi sorun olmadıgına göre.![]()
Araba çok titiz kullanılmış veya şansınıza sağlam çıkmış. Ya da broadway serisinin sizdeki modelinin balatası iyi. Ya da en çok gözüme batan ben o arabaya binsem ilk söyleyeceğim şey balatası bitmiş bunun olacaktır. Titizlikle de alakası var. Belki de değişti bilmiyorsunuz...![]()
bugün kartaşta baktılar bişeyi yokmuş hallettiler sedat ustaya çoık teşekkürler bu arada yeni fiat logosu takıldı resimleri ekliicem ama yarın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri