Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nie alınıyorsunuz ki? daha önceki konularda benzinlilere yükleniliyordu bu devirde benzinli araca mı binilir die ben de bu devirde dizel araca mı binilir? diyorum. süratle işim yok zaten sürat yapılacak yol da yok ş.içinde gezcem desen eds var t.dağ-çorlu yapcam desen edslerle 3-4 tane radara denk geliyor, sanki aracın seri de her zaman 180 200 gidiyon ki normal kullanımdaki yakıttan şikayetçisiniz ş.içi 40-50 yapabiliyoruz diyosun bizde 40-50 yapıyoruz ş.içinde napalım şimdi? ağlayalım mı? dizel ekonomik deseydim övgü yağardı da lpg ekonomik deyince neden tepki gösteriyosunuz aracımın yakıtını paylaştım sadece herkesin yaptığı gibi...
görcem seni ben 1-2 yıl sonra.Lpg'nin motoru yediğinden aracı çürüttüğünden bilgin yok sanırım.Ne çevreci bir araç ne de ekonomik bir araç.1500 TL + ruhsat + muayene eziyeti çekeceğinize neden çevreci seri bir dizel alınmıyor ben buna şaşırıyorum.Fiat araçların dizelleri benzinli fiyatına neredeyse.Jetta Dizel Astra Dizel değilki bunlar.Benim aracım 30 kuruş yakıyor evet doğru ama bir sorunu var mutlaka aracımın oksijen sensörü vs bişiysi arızalıki accık çok yakıo.hem aldığım mazot GTL mazot en pahalısı normal bi mazot alsam accık da stress yapıp kastırsam ben de yakarım 20-25 kuruş arasını.Ayrıca ben hızdan bahsetmiyorum.İvmelenişinden rampada çekişinden bahsediyorum.Seninki de seçim tabi sen bana nasıl yorum yapmışsan ben de sana yorum yaptım hepsi bu ...