Fanın kademesi normal şartlarda etkilemiyor ancak ; zaten klimayı açınca zorlanan motor , üfleme fanını açınca fanın çektiği akımdan azda olsa etkileniyor ve motor devri çok azda olsa düşüyor. kısaca 2. kademede 5 Amper akım çekiyorsa fan motoru 4. kademede 10 Amper (Örnek verdim tam değelerini bilmiyorum) akım çeker. Fan motoru deyip geçmeyin sağlam akım çekiyor.. eski 306 aracımda elektronik kontrol devresi bozulmuştu. Dimmer anahtarla çevirmeli fan kontrol devresi yapmak için çok uğraşmıştım kontrol devresinin parçası pahalı olduğu için. Her yaptığım devreyi yakmıştı . çözümü ford transitin rezistansında bulmuş 3 kademeli anahtar yapmıştım..Tam yükte 20 ampere yakın akım çekiyordu. Ve buda emin olun motorun doğal çalışma ortamını bozacak bir değer. Zaten klima kompresörüyle yorulan motor çok akım çekilince farkı biraz olsun hisettirebiliyor. Benzinli bir araçta farları fanları bütün elektrik aksamlarını açınca motorun zorlandığını görebilirisiniz. hatta LPG ayarı yapılırken araca motorun sağlıklı ayar yapılabilmes için çalışan bütün elektrik aksamları kapatılır..