arkadaşlar benim arka sağ kapı cam krikosu bozuldu makaranın içinde halat dolam dolam birbirine girmişti ve muhtelif yerlerinde kopma olmuştu biraz zorlayınca koptu tamiridir şudur budur derken çıkma parça aldım kargoyla gönderdiler sağ olsunlar parçanın fotosunu sizinle paylaşmak istedim. işten çıkınca gidip kendim takacağım.
arkadaşım benim de arka sol kapı camı aynı problem var. çıkma parçayı ne kadara aldın. ve kendin takabildinmi?
o parçacının numarasını bende istiyorum. Sağ arka kapı benimde aynı şekilde kütledi. Yarın açıcak kaportacı arkadaş içini bakalım neyle karşılaşıcaz. Siz aldığınız yerin numarasını banada özelden atarsanız makbule geçicektir...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
benimkinde deaynı sorun olmuştu babam 30 liraya değiştirmişti sizin fiyat biraz yüksek geldi bana
arkadaşlar ben kendim taktım parçayı takması gayet çok kolay arkadaşlar
sizi yoracak bir iş değil
çıkmacının numarası : 0212 486 08 51
arkadaşlar hangi parça olursa olsun almadan önce fiyatını öğrenin ondan sonra bunlardan çıkma parça fiyatını sorun çünkü ilk önce sıfır parça fiyatıyla aynı fiyatı veriyorlar siz orijinal parça fiyatını söyleyince direkt fiyatı aşağıya çekiyorlar bilginize
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri