Ramazan, ben bana yardımcı olmadılar beni yolda bıraktılar demiyorum. Erhan ustayı araman konuşman iyi hoş güzelde, gerek yoktu ki. Benim derdim bu değil. ben bunu fark etmesem öylece arabanın üzerine yürüsem bunun maddi olarak karşılığını da verebilirler. Askerliğinizi yapmışsınızdır. Şöyle bir olay vardır, mesala bir karakol baskın yer ve strateji değiştirir. ama olan olmuştur. buda benzer bir olay ben 120-130 km hızla gitseydim ve o anda motordan alev çıksaydı ki olağan bir durum; canımdan olduktan sonra mı ERO servis hatalıdır diyecektiniz anlamıyorum. Aracın suyu, Yağı ve fren tertibatının sorunsuz çalışıyor olması gerekirki can güvenliğiniz olsun. Ben kendilerine herhangi bir saygısızlık yapmadım. ağır bir ithamda da bulunmadım. ama sizin olur böyle şeyler insanlık hali demenizi pek idrak edemedim. İnsallah iyi günlerde kullanırsınız aracınızı, inşallah birdaha hiç servise gitmenizede gerek kalmaz ama birgün benim yaşadığım korkuyu yaşarsanız sanrım o zaman hak vereceksiniz...

dediğiniz gibi binbir güçlükle kredi çekerek aldığımız arabalarımızı gözümüz gibi baktığımız arabalarımı canımızdan değerli göremeyiz. ama ben içine annemi kardeşimi koyup sağa sola gidiyorsam. benim arabama bakan şahsın aynı hassasiyeti göstermesi gerekirdi. Ayrıca kimsenin işini baltaladığım da yok. Ben adaletsizliğe karşıyım, benim verdiğim değeri, paramı almalarına rağmen vermeyenlere karşıyım. Gitmek isteyen yine gitsin istediği servise bu ERO da olur başka bi serviste...

Alıntı skystar37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erhan usta ile şimdi konuştum, konu ile ilgili "aklına takılan ne varsa telefon edip sorabilir" diyor. Erol bey konu ile ilgili sorularınız için sizden telefon bekliyor Erhan usta.

İyi forumlar.