fuelsave alıyordum.bp ile fiyasko yaşadım motor sesi traktöre dönmüştü.Bu sabah tavsiye üzerine gtl denedim inanmıyacaksınız belki ama motordan gelen ses dahi normale döndü.
dün akşam ilk defa shell v power gtl koydurdum 50 tl lik (maximum kampanyası var) ondan bir akşam önce de opet almıştım karıştı içeride , yarın da uzun yola çıkıyorum git gel 750 km gibi 100 tl lik yakıt yeter mi sizce? 4 kişi olacağız ve klima da açık olur , 90-100 km arası gtmeyi düşünüyorum.
fuelsave alıyordum.bp ile fiyasko yaşadım motor sesi traktöre dönmüştü.Bu sabah tavsiye üzerine gtl denedim inanmıyacaksınız belki ama motordan gelen ses dahi normale döndü.
arkadaslar bende karar verdim totali denicem bu gece cıkıcam yola bakalım ne olacak![]()
yaa bide sisli bölgesinde merkezden isletilen bi total bulsak tadından yenmez valla![]()
uzun yola çıkacaksanız fuelsave alın hem daha ucuz hem de kaliteli
Uzun yollarda opet her zaman iyidir. belli bir standardı var .
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
kesinlikle opet test ettim veriler ise şöyle.
1.3 75 tiptronic fiorino emotion
shellden depoyu doldurdum tek kişi hiç yük yok sabit hız 110 kilima açık 770 km yol yaptı.
opet depo full tek kişi hiç yük yok kilima açık sabit hız 110 920 km yol yaptı.
arada büyük fark olmasa inanasım gelmiyo ama kendim bire bir test ettim.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Opet ten alıyordum 6 aydır, acayip bir motor sesi vardı yakıt tüketimi ni 6.2 nin altına hiç düşüremedim. Shell gtl aldım 5.8 civarında yakıt tüketimim var ve o traktör sesi yok oldu. Uzun bir süre shell gtl kullanmayı düşünüyorum ama bir ara total de denemek gerekiyor
Ben PO dan alıyorum artık. Ilk zamanlar fiat tavsıyesı opetten alıyordum, daha sonra shell cok daha ıyı geldı aracıma hem de ufak ta olsa ortalama tuketımım azaldı ama artı PO dan alıyorum aracımdan gelen motor sesı o kadar hos kı resmen kukretıyor ve belkı bana oyle gelıyordur amaınanılmaz performans artısı yasadım. Kesınlıkle PO tavsıye ederım benzın ıcın tabı. Dizelı bılmıyorum
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
TDI motor kullanıyorum 3 silindirli olan 80 beygirlik traktörü
Bizim evin yakınında BP var, mazotu sürekli oradan alıyorum..
50 TL'ye şehir içi 170 - 180 km zar zor yapıyorum.. ( lambanın yanması )
50 TL'ye full'den mazot aldım 220 km'de lamba yandı
Performansında sesinde falanda bi değişim hissetmedim..
Totalin yakıtınıda kullanmadım açıkçası bilmiyorum..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri