akca37 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın, kullanın diyorum ama çok özür dileyerek söylemekten kaçınmayacağım, ya sizin araç 75 lik dualogic veya biz çok iyi hakkını vererek kullanıyoruz araçları, ilk cevaplayacağım şey, ani kalkış diyorsunuz, takdir edersiniz ki aracınız dizel ve turbosu 1.500 devirde devreye giren bir araç, bir benzinli araç değil ki anında tepkime versin, ikincisi ise start stop denilen özellik aracın kırmızı ışıklardaki duruşlarda sizlere yakıt tasarrufu sağlatmak için kullanılan ve istediğinizde de devre dışı bırakabileceğiniz bir özellik , ben kullanmak istemediğimde aracı çalıştırdığımda ilk kapattığım özellik bu, arkaya kaçma mevzuuna gelince ya % 5 eğimden düşük bir eğimde durduğunuz için araç kaçıyordur veya özür diliyorum kötü manada demiyorum sizin sürüşünüzden dolayı acemilikten de olabilir aracı kaçırıyor olabilirsiniz, eğer 1.4 ve 1.6 benzinli (tsi motorlar hariç) üzerine çıkabilecek trafikte bir araç varsa buyursun hodri meydan, daha dün gece kuzenimin 1.6 mareasıyla şehir içi biraz gidelim dedik yanyana , ilerideki kırmızı ışıklarda o kadar çok bekledim ki iki yudum çay içebilirdim bu süre zarfında, benim bi önceki aracım 75 likti merak etmeyin, o bunun değil geçmek arkasından bile gelemez çünkü bu 6 ileri, saygılarımla...
Dostum haloha23 ü desteklemişsin kendi takdirin ama bende şunu sorabilir miyim, bu kadar kötü arızaları olan bir araç hakkında ağır eleştriler yapıyorsunuz madem , neden hala bu araçlara binmeye devam ediyorsunuz, ben de kendimden örnek verim maalesef 3. puntom 2009 model 1.4 active, 2010 model 1.3 75 mjet SPK +AK, 2011 model 1.3 mjet dynamic 95 dualogic, Skydome+ Evo kit, spoiler, marşpiye, krom çift çıkışlı egzoz
Saygılarımla...Forumda paylaşın forumcular anlar
(Puntolarına bağlı olan hiçbir forum üyesi bu denli kullandığı araçlar hakkında ağır eleştiri yazmaz )
Yer imleri