cemal abi yazılımı recepte yaptıracaktım bizim ufaklık bizden habersiz gitmis yazılımı yaptırmıs teampasaogluna abi sana hediyem olsun dedi yoksa ben sizden yaptırmak istiyordum yabancı kazanacagına tanıdık biri kazansın diye.. ilk yaptırdıgımızda cok duman atıyordu telefon actım dumanı kesti arkadas... ne denli güvenilir bilmiyorum orası ama durum böyle.. recep kardesime karsıda bi mahcubiyetim var o konuda onunla konusmustuk fiyat falan almıstım sonra kardes sürpriz yapınca bisi yapamadım![]()
burayı anlıyorum cemal bey, ancak bir aracın ürettiği torkun artması için yanma odasındaki itme kuvvetinin artması lazım. İtme kuvvetinin artması demek daha büyük bir yanma/patlama demek. Bunun için de daha zengin bir karışım lazım. Bunun içinde havayı daha çok yakıtla beslemek yada daha çok havayı yine daha çok yakıtla beslemek lazım.
Powerbox'ların yaptığı olay da bu zaten. Daha az yakıt tüketildiği sinyalini göndererek daha fazla yakıtın püskürtülmesini sağlamak.
) bi transporter alcam zaten en sonunda
anca yeter vito vardı bi zamanlar vip o iyiydi otobüs gibi dolduruyordum miller kafa nereye biz oraya
![]()
hımm icimi rahatlattınız arkadaslar sagolun.. ama bundan sonra uzun yolda basmicam en fazla 130 gibi gidicem acele etmeden![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
o hızla o yükle az bile yakmış araba... bizim 75likler en az 80-90 km ile gidersen yakıyor,üstüne çıktıkça artıyor,forumda defalarca kez yazıldı bu konu..
T-Jet Sport 4 kişi full kakılı. 130-140km arası süratlerde bende dediğiniz değerleri gördüm. Dönüşte biraz düşük süratde 90-100 civarı arası geldiğimdeyse 6lt yi okudum. Biraz fazla aslında. Ama T-Jet beni sizlerin değerlerini okuyunca gerçekten şaşırtıyor.
Mesele gazlamaksa yeğen. Ne kadar gazladığın değil ne kadar mesafe frensiz gittiğindir önemli olan. Bazen öyle makaslara girersin ki yeğen, jantların yere sürter. Ama bir bakmışsın ki biri solu kapatmış selektör ata ata tapa gaz yanından uzamış gitmiş. Mesele şu ki yeğen enjektöre giden her damla benzinin hazzını ...damar...larında hissedeceksin
yani evet t-jete göre iyi degerler.. valla ne bileyim cok yakıyor sandım bende düsününce aslında dediginiz gibi normal degerler gibi nerden baksan 450 kg hepimizin toplam agırlıgı bide o agırlıkla hız yaptım banada simdi mantıklı geliyor..
Dualogic aracımla otoabanda 120kmh ve aradabir üzerinde giderek 6,6 lt yaktım, dün ise ankara-polatlı arasında gidip geldim 120 yi hiç geçmeden 6.0 lt yaktım. Üstelik yola çıkarken km'yi sıfırlamadım yani bir miktar şehir içi tüketimde ekli diyebiliriz. Punto çok yakıyor diyenlerin bence arabalarında problem var. Daha ne yaksın![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri