hocam aynı ustaya 120 cm uzunluğunda meşe odunundan sopa yaptır.gaza o sopayla bas, aynı işi görür.harbi el gazi dedikleri bu olmalı bence.
lütfen kızmayın ama;
yok artık!!! diyeceğim, madem böyle ilkel bir işe kalkıştığınızı söylediniz, frene basıldığında mekanik olarak gaz pedalına bağlanan teli devre dışı bırakacak ilkel bir şey de geliştirin... kendinizi ve trafiği tehlikeye atmayın...
Ayak yada bacağınızda bir sorun yoksa romantizmal bir hastalığınız da yoksa,
böyle bir uygulama çok saçma, arabanız grande punto ya!!! anadolamı biniyorsunuz, vites körüğünü delmek, bisikletciden vites kolu almak tel çekmek, ne bileyim tuhafıma gitti,kusura bakmayın... saygı duymaktan başka diyecek birşey yok...
arabanızı merak ediyorum, nasıl başka böyle ilginç çalışmalarınız varmı, ama yaratıcılığınıza hayran kaldım...
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
Bende fiorinomu kullanırken uzun yolda buna çok ihtiyaç duyuyordum. Hız sabitleme için polo ve fiestadan vazgeçtim puntoevoyu aldım ilk zamanlarda izmir-çorum , izmir -anamur uzun yolculuklarımda toplam 4-5 kere anca kullandım daha sonrada sıkıldım birincisi bu sistem için aracınızın otomatik vites olması lazım ikincisi yolun çok sakin olması lazım son bir yıldır hiç kullanmadım bundan sonrada kullanmam herhalde böyle özellikler ihtiyaçdan çok bence heves gibi geliyor bana.
demedi demeyin fiat bu arabayı sahibinden geri alır![]()
gereksiz ve tehlikeli olmuş...
Keyif BMW'Dir...
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
Öncelikle bisikletlerle yakın olduğumu söylemek istiyorum. 20 bin TL'lik bir makineye bisikletciden aldığınız vites kolunu monte etmek son derece tehlikeli. 150 tlik orta kalite bir vites kolu takımı bile o kadar sık kullanımda bozulabilir. Kol elinizde kalsa , vites teli kopsa yada yerinden çıksa o , veyahutta kol takılı kalsa ne yapacaksınız ? Bunları hiç düşündünüz mü ?![]()
Diğer önemli ve tehlike arz edecek durumları zaten arkadaşlar belirtmiş,benim yorumum ise ''Bari bu arabalara doğan-şahin muamelesi yapmayın yahu''
Grey Goose ...
ya fotoğrafları çok merak ettim şimdi ben ya. ama o kadar olumsuz yorum gelmiş ki foto moto gelmez daha bence
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Malzemeler 10 tl ustaya 60 tl toplamda nasil 80 tl oluyor malzemeden mi çaldı usta
Sent my iPhone using
Tebrik ederim arkadaşım. En azında bu yönde bi girişimin olmuş. Arkadaşların bahsetmiş olduğu eksklikleri giderdiğinde ve senin ihtiyacına cevap verebildiğinde tadından yenmez....
Arkadaşlar hemen eleştirmeyin, eleştiriyorsanız da yapıcı eleştirilerde bulunun.
Teknik anlamda eksiklikler olabilir, görüşleriniz ve fikirleriniz sayesinde eksiklikler ve noksanlıkları giderir her aklı selim insan.
Zamanında bu ülkede uçak da yapılmış ve hatta yurt dışına bile satılmış ama şu an gelinen noktada bu konuda da dışa bağımlıyız![]()
Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..
ya olmuştur girişimci bir arkadaş yapmış becermiş kaza bela vermesin allah gerisi boş geliştirme oolur elbet ilerde
ama resim olsun cok merak ettim ben bu olayı acıkcası
güvenlik konusundaki duyarlılığınız gözlerimi doldurdu.
şaka yapmıyorum, gerçekten çok takdir ettim.
emniyet kemeri takmadan 1 mt bile gitmeyen,
şehir içi ve şehirler arası hız kurallarına riayet eden,
kul hakkı kavramına kıymet vere birisiyim.
bu yüzden güvenlikle alakalı eleştirilerinizi gayet yerinde buldum.
1-el gazım(bisiklet vitesi, aracı vites topuzunun hemen yanı başında)
acil bir durumda
sol elim hep direksiyondadır,
sağ elimle vites topuzumun hemen yanıbaşındaki bisiklet vitesine dokunabileceğimi düşünüyorum, umud ediyorum.
2-debriyaj ve frene köklediğimde,
zaten motorla aracın tekerlekleri arasındaki ritibatı kesmiş oluyorum.
aracım bağıracak, ama fren performansında bir değişiklik olmayacaktır.
3-ben yeni bir icad yapmadım, bir keşif değil,
aksine, sık kullanılan bir alet, hatta bazı çekici araçların donanımında standart olan bir şey.
benim için çok gerekliydi,
çünkü uzun yola çok çıkarım ve genelde 90 km hızla yol alırım.
orjinal hız sabitleme sistemi takmak için çabalarımı bu sitede paylaşmıştım zaten.
orjinal olamayınca, bende böyle bir çözüm buldum.
inşallah bu ek donanım sebebli bir kaza yaşamam,
yaşarsamda benden başka kimsenin mağdur olmamasını temenni ederim.
hesab hatamı ben farketmiştim, aranızdanda fark edecekler olacağını biliyordum.
20 tl lif muhtelif ebatlarda vites kolu aldım,(bir uzun, bir de yuvarlak olan) sadece 1 tanesini kullandım. göz kararı malzemeye 10 tl verdim diye yazdım.
elazığda ikamet ediyorum.
elazığ-kahraman maraş arasını ve elazığ-erzurum arası yolu çok sık kullanırım.
benden sakınmak isteyenler dikkate alsın.
diğer eğlenceli yorum yapanlar, sizlerden çok var.
fotoları ilk fırsatta koyacağım. saygılarımla.
aşşağıdaki üründe bir alternatif.
Control De Velocidad Crucero. Cruise Control. Acelerador. - $ 340,00 en MercadoLibre
Cc hız sabitleme cruise control
Control de velocidad crucero. Cruise control. Acelerador. Equipamiento del auto. - YouTube
bu linklerdeki ürünü yapacak usta bulamadım, bulduğumada güvenemedim.
ya arkadaşlar yapmayın tebrik edilecek yanı yok bunun resmen cahillik diyorum başka bişey demiyorum resmen kazaya davetiye çıkarmaktır bunun adı
Benden yeni bi fikir direksiyonu sokup bisiklet gidonu takmak boylece el gazinin yanina birde el freni))
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri