ücretsiz hallediyolar yalnız çewremde opetten yakıt alıp yakıt problemiyle sanayiye giden (masraf olarak sadece birininki karşılandı) 3 tane arkadaşım var...
Yakıt güvence sistemini öyle sallamayın arkadaşlar. Tabiki koç kendi bünyesindeki ürünlerinin pazarlamasını yapacak. Fakat şöyle bir gerçek varki Opet kart Ford Focus C-max 1.6tdci aracımda meydana gelen Egr valflerinin Tıkanması nedeniyle(yaklaşı 650ytl civarı bir masraf) oluşan problemimi ücretsiz halletmiştir. Bilgilerinize...
ücretsiz hallediyolar yalnız çewremde opetten yakıt alıp yakıt problemiyle sanayiye giden (masraf olarak sadece birininki karşılandı) 3 tane arkadaşım var...
yakıt güwence sistemi olacak diye illa opetten almak şart değil. 2006 eylül ayına kadar sektirmeden aynı opetten aldım eurodizelimi, eylül ayında shell de çalışan arkadaşımla konuştuktan sonra aynı güvenceyi shellinde verdiğini söyledi, hatta neden opetten alırsın ki git shell den al dedi. kalite farkını anlattı ama ben anlamadım tabikendi markasını savunduğu için demedi, Bp de iyidir dedi ama shelli biliyorum we yakıtı iyidir dedi
bunu bana söyleyen çok samimi bir arkadaşım ve İstanbuldaki Shellin en önemli isimlerinden biri ... o yüzden rahat olun![]()
Konu pascal tarafından (09/07/2007 Saat 05:53 ) değiştirilmiştir.
gecende opet ten aldım sistemleri çalışmıyordu km bilgisi işlenmedi....az miktarda aldığım için fazla sorun olmaz ya fulldediğimiz zaman ne olacak yaklasık 600-700 km yakıt almıyoruz....?????? bence opet yakıt güvencesi tuzak...zaten yakıttan 2 senede bozulursa bu aracı satarım....
ben bu aralar TOTAL Kurşunsuz 97 takılıyorum...sözde bir depoda 30 km fazla gidiliyormuş...bu olay doğru mu değil mi bilemem ama, oldukça memnun kaldım şahsen...özellikle çekişi daha iyi gibi...
falla arkadaşlar araç varken her zamn po kullandım hiç sorun yaşamadım herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim dizelini de normalini de hatta po 97 benzinliler için özellikle tavsiyemdir...![]()
5 ytl'lik benzin her durumda sorun çıkartır(yolda kalabilirsin)
bışey olmaaz korkmayın bukadar arkadaşlar 10 depo hakımız var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri