bencede bizim puntolarda kesinlikle boya dokulme sorunu war.. Ben arabamdan cok cok memnunum bi de boya sorunuyla gıc atma ve savrulma sorunu olmasa...![]()
banada biraz boya ince gibi geldi bişi anlamadım en ufak bişi oluyor hemen ciziliyor siyah oldugundanda hemen gozukuyor kafayı yedim orası burası ufak ufak ciziklerle dolu cıldıracam nerdeyse birde ufak bi soru yoneltim bu ufak tefek cizikler boya koruma yaptırsam gecermi ve sadece boya korumanın fiyatı nekadar hepsi 240 YTL xD cevap verirseniz sevnirim..
bencede bizim puntolarda kesinlikle boya dokulme sorunu war.. Ben arabamdan cok cok memnunum bi de boya sorunuyla gıc atma ve savrulma sorunu olmasa...![]()
savrulma derken? araclarda esp var hocam,yoksa toplayamassın arabayı, benim bildigim ve bugune kadar tecrube ettigim kadarıyla, viraja hızlı girdiginde araç duzeltiyor kendini ve yoluna devam ediyosun
active modellerde esp yok diye biliyorum ben..
ya cızık olmasın die fırcasız yıkamaya verıyoruz özellıkle ön tampon sankı derısı kalkıyo her yıkmadan sonra moralım bozulmaya basladı ve ınsanı ıster ıstemez uzuyo
![]()
arkadaslar hazır konu buraya gelmısken bende bişi sorayım bızım su asr ıcerde bır ısık var üzerınde (asr off ) yazıyo uzerındede ısık yanıyo ısık yanarkenmı asr devrede sönuncemı ıkısıylede denedım aracı bı fark olmadı asr mın calısmama gibi bi lüksü olabılırmı sizce
![]()
kimyasal yıkama yaptırmayın arkadaşlar boya korumanın bile canına okuyor.vernik katını çürütüyor.yazık edersiniz gp'lere
bu gp lerin boyasında bence de bi gariplik var.asfalt lekeleri çıkmayan,taş izleri büyüyen ...
Bencede boya yeterince kaliteli veya kalın değil.Arabayı ilk aldığımda boya koruma yaptırdım(daha servisten çıkmadan) Çiziği falan yoktu ama nokta nokta boya hataları az da olsa vardı.Benimki siyah olduğundan çizikleri çok gösteriyor ama boya çok çabuk çiziliyor bu bir gerçek! Diğer bir deyişle boya ufak darbelerde zayıf kalıyor.Ne yapalım bu fiyata bu kadar!Ferraride adamlar boyanın üstüne seramik kaplama yapıyorlar bizdemi yaptırsak acaba?
espkonusu gecmıs bak benkendı aracımda varmıyokmu anlamadım
![]()
evt bende evo var 5 aylık arac benim aractada var aynı sorun fiat tın kalitesi her zaman belli bu paraya bu araba
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri