Aspirix kullanan arkadaşlar da vardı. Ben de denedim kolonlar,sütunlar vb yerlerde baya başarılı ama koltuklarda pek işe yaradı mı anlamadım. Belki linea emotion koltukların yapısı farklı ondan pek anlayamamış olabilirim.
dostum koslanın halı şampuanı var 1 e 10 oranında suyla karıştırıp köpürtüp köpüğünü sürüyorsun.. ( şampuanı fazla koymak bazen kuruyunca lekelenmeye yol açabiliyor o yüzden kullanma talimatından fazla koymak risk almak oluyor biraz) sonra güneşin altında kapıları açıp 2 saat kadar kurutup elektirk spürgesiyle süpürüyorsun. hem mis gibi kokuyor hem de parlatıyor.
tabi çook ağır lekeleri çıkartmakta bazen başarısız kalabiliyor.
Konu shellcininabisi tarafından (06/05/2012 Saat 02:22 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Aspirix kullanan arkadaşlar da vardı. Ben de denedim kolonlar,sütunlar vb yerlerde baya başarılı ama koltuklarda pek işe yaradı mı anlamadım. Belki linea emotion koltukların yapısı farklı ondan pek anlayamamış olabilirim.
Bu tarz uygulamlar biraz özen istiyor köpüğü sürdüğünle mi bırakacaksınız yoksa üzerine sürtecekmisiniz.Ne ile sürtecegiz bir de o var.
L.O.C diye bir üründe var..Bunuda tavsiye ediyorum..Kurulama durulama derdide yok..
Ziyaretçi
her mevsim geçişinde yıkayan olarak size yardımcı olmak istedim.
bu şampuanla shellcininabisi arkadaşımızın belirttiği gibi karışımı hazırlayıp halım yıkama makinesine doldurun. koltuk koltuk ilerlemek daha mantıklı bu uygulamada.
makinein emme motorunu çalıştırmadan sadece şampuanlı suyu basın ve koltuğun kirliliğine göre halı fırçası ile güzelce fırçalayın. ardından sadece koltukları makineyle kurutup temiz su ile aynı anda emme de yaparak yıkayıp bitirin. bagaj dahil toplam işlem 1,5 saat ve kuruması güneşli alanda 1 gün.
koltuklarınız ise pırıl pırıl. bir dahaki uygulamada resimli konu açarım.
ben şu ürünü aldım umarım işe yarar
Formula 1 Kumaş,Halı Döşeme Temizleyici Sprey 592 Ml. Made in U.S.A 045150 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri