Gene geçmiş olsun be kardeş,bu ne şanssızlıktır böyle..
kanka sana geçmiş olsun demekten bıktım artıkşaka bir yana inşallah bu sorun son olur arkadaşım sıkma o güzel canını..
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
walla insan arabadan soğuyor ya ben mantıığım almıyor o plastik kapak kaputun içinde nasıl parçalanır kafayı yedim walla ama defolu bir araç aldığım düşüncesine kapıldım artık bakın CesSpOoL nickli arkadaşımızında arkadaşının basına ne gelmiş harbiden artık sıfır araba almak çok büyük dert ikinci elden sıkıntılı olmaya basladı herkez birbirni dolandırmanın peşşinde olduğu sürecede bizim gibi insanlar böle mağdur olmaya devam edicek buna emiinim geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarımada çok tşk ederim
hakikaten çok şaşırdım bu nedir böyle ya doğukan kardeşim bence arabayı sat kurtul bu nedir ya neyse inşallah son olur bu
Doğukan önceki şimdiki ve gelecekteki tüm sorunların için peşinen geçmiş olsun sıkma canını cana geleceğine mala gelsin...
Walla formdaki abilerimi yasitlarimi yakindan tanimasamda cok seviyorum ve bole bi sayfada olmaktan puntocu olmaktan murltluyum artik tinlamicam dertleri herkesde bi ufak sikinti buda gelir buda gecer allah kaza bela vermesin sizler gibi cana yakin sohbetli tanidiklarim war oda bana yeter curuyene kadar satmicam puntomu![]()
dostum fırat oto bunu sana yapmıyor sadece bende 2009 da 2006 mode bi araç aldım fırat oto dan kredim biter bitmez arabayı sıfırlamak istedim fırata götürdüm yine bravo alayım dedim ancak adamların bana 2 parça boya var diyerek sattığı araba ben almadan aracı 1 yıl öncesinde 9.000 küsür liralık kaza yapmış bunu bana sölüolar araca kalkıp 12,500tl para teklif ediolar oda insiyatifleymiş şuan aracıma bakmak dahi istemiorum bu arada benimde motorun üzerinde duran kapak ayaklarından kırıldı3 kere bunun önüne geçemiorum ...
Benim konu hortlamis yaw
Firat oto tehlikeli bi yer
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri