25 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Arıza var demeyin :(

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #11
    Doğan Can
    uLTRa GP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02/02/2008
    Yaş
    33
    Mesajlar
    1.162
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 242

    Standart

    bunu edebilirler ben gittim servise zaten kronik bir sorun olduğuna dair mahkeme kararı var ben gittim kimse değişemiyordu değişen sayısı azdı o zaman mahkeme kararı yoktu tabi servisinde iyi niyeti sayesinde 2000 TL ödemekten kurtuldum ama bakımların düzenli olarak serviste yapılması diye bir söz geçti yani o yüzden beni hiç uğraştırmadılar sertleşme öyle böyle değil ama resmen kitlenmiş gibi döndüremiyorsun panik yapıyorsun ama servise sormakta fayda var eğer değişmeyiz derlerse sitede bir çok kanıt var ücretsiz değişildiğine dair onları söyleyin mahkeme sonucu bile var ayıplı mal olduğuna dair diye söyleyin eninde sonunda değişilecek o.
    Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Yok artık daha neler demeyin !!!!
    meteorengin tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 50
    Son Mesaj: 29/03/2013, 17:50
  2. Aracıma hız sabitleyici olmaz demeyin :)
    aykut27 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 18
    Son Mesaj: 08/10/2012, 13:44
  3. Arıza Olduğu Halde Gösterge Işıkları Arıza Olduğuna Dair Uyarmıyor ??
    ceb_58 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 22/12/2011, 23:53
  4. 2009 Model GP'de City sorunu olurmu demeyin..!!
    serdar2362 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 27
    Son Mesaj: 25/05/2010, 14:22
  5. Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 26/01/2010, 11:30

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com