sağ ön pencerenin manuel olduğu gp yok ki.
tüm arabalarda eğer şoför camı otomatikse sağ taraf da otomatiktir.
sağ ön pencerenin manuel olduğu gp yok ki.
tüm arabalarda eğer şoför camı otomatikse sağ taraf da otomatiktir.
ya benim sağ cam elinle tuşa basılı tutunca açılıyor bırakınca duruyor.ama sol cam bi kere bastınmı otomatik açılıyor![]()
ha sen onu diyorsun...
o sağ camlarda yok malesef..
Bence çok büyük bir eksi bu gp için.ilgine tşk ederim dostum
rica ederim..
fazla arabada yok o sistem bildiğim kadarıyla.. hatırladığım eski kasa focuslarda 4 cam da otomatik iniyordu..
Aklıma geldi arabada beğendiğim özelliklerden bitaneside ön silecekler çalışır vaziyetteyken geri vitese aldığınızda otomatik olarak arka sileceklerin çalışması
ne demek istediğini anlayamadım. biraz açar mısın?
sonradan takılma herhangibir şey yok. arabanın orjinalinde 4 cam da açma kapama düğmesine kısa bir süre basılı tutunca otomatik açılıp kapanıyor.
aracın orjinal kumandasından da ayni şey yapılabiliyor.
sonradan takılmış alarm falan yok.
98 corsa nasıl?
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
bende mayısta gp aldım ilk şikayetim sağ ön taraftan ses geliyordu bir rulman taktılar bitti bu aralar paso el freni ışığım yanıyor düzeltiyorlar tekrar yanıyo tekrar gidiyorum tekrar yapıyorlar şu anda yanmıyor ama direksyondan ses geliyor sağa çevirirken sürtme gibi ses geliyor bakalım neymiş
aldım alalı sadece tıkırtı burcu değişti başka sorun yaşamadım
şimdiye kadar sayısını unuttum arabalarımın ama en sorunsuz grande çıktı aralarında
inşaallah bundan sonrada sorun çıkarmaz
Benimde uzun süredir sorunum yok diyordum ama havalandırma fanından belli bir seviyede acayip bir ses geliyor ve vibrasyon yapıyor.
Alt koruma yı taktırmaya gittiğimde bunuda halettiricem inşallah
Active lerde ön camın otomatik sonuna kadar açılmaması saçma olmuş bence. Ufacık bi elektirik bağlantısını donanım diye eklemek komik. Çok mu lazım derseniz değil tabi de gişede KGS ye yaklaşırken falan tek dokunuşla açıp kapasak baya rahat olurdu. Kartı çıkarp koyarken kaza yapma ihtimalimiz azalırdı en azından .
Bizim abide cadyy var arabaya bişey taktırmış arabanın kapısını bırak camlarını bile uzaktan açıp kapatabiliyo. Fiyatıda 80ytl gibi bişeymiş.
hmm onu taktıralım desek ulen hemen garantiden cıkar der unlar yahu
selam,
2150 km deki puntoma her hafta yeni arızalar ekleniyor. Sıkıntılarımı diğer forum sitesinde yazmıştım. 1.4 SJ 95 HP EMOTİON + GP + KP + 15" rock siyah...
1. Ön amortisörden gelen ses (aracın spor olması nedeni ile sert amortisörlü olmasından kaynaklanıyormuş, şimdilik idare ediyorum.)
2. Direksiyondan gelen ses (sağa sola çevrilince tıkırdama -hava yastığı ve direksiyon makarası ile ilgili olduğu söylendi, yapılacak)
YAPILDI. Direksiyon göbeği komple değişti. Ama şimdi (gerçi bunu birkez yaşadım) direksiyonu sağa çevirirken tık diye bir ses geliyor ve ayağım debriyajda iken sanki debriyajın altından çekiçle vuruyorlar gibi bir durum oluyor. Ayrıca bu değişim sonrası mıdır bilemem 80-90 ile giderken sola dorğu bir viraja girdim (bostancının ilerisi sahil yolunda) sanki metal cisimleri birbirine sürtünce çıkan ses gibi acaip bir uğuldama oldu..hızı kesince geçti.
belki de bu prb de vardı ama bu şartı her zaman sağlamak zor..viraj eğimi, çapı, viraja girdiğin hız vs.hepsi aynı olacak ki çıksın ortaya. denedim bi daha olmadı.
3. Frenlerden fren yapınca gelen ses (Balataların pürüzlü yüzeye sahip olması nedeni ile dendi. Bütün balatalar temizlendi ama sesler hala devam ediyor , bunu sorun olarak algılamaktan vazgeçtim)
4. Sağ kapının anahtarla açılmaması (Kumanda ile kullandığım için denemek hiç aklıma gelmemişti. Eminim çoğu kişi de denememiştir. Tesadüfen denediğimde çalışmadığını fark ettim. Düzeltildi.)
5. Arka koltuğa biri oturunca kasislerde gelen ses (demir yüzeylerin birbirine teması imiş,koltuk altları izole edildi)
6. Gösterge panelinin yerinden oynaması ve yüksek hızlarda pürüzlü yolda tıkırdaması. Panel sıkıştırıldı.)
7. Benzin sarfiyatının beklentilerimden fazla olması (Bu benim kullanımımdan kaynaklanıyor olabilir. Aracın gerçek performansına yaklaşık 5000-10000 km yapınca ulaşacağı söylendi. Umarım öyle olur.)
YENİ, YEPYENİ
Merkezi kilit sisteminin sol arka taraftaki (nerde olduğnu bilmiyom, kapıları kilitleyince oralardan da ses geliyor ya) motoru arızalıymış. İş görüyor ama bazen anormal bir zorlanma sesi veriyor. Bu hafta da motor değişimi yapılacak.
tüm bu prblemler benden mi kaynaklanıyor diyecem ama neticede yeni şoför değilim, arabayı nerdeyse hiç zorlamıyorm.. ama bütün dertler beni buluyor sanki..artık inanın bıktım.
ve ne zaman ne prb çıkacak diye arabaya binmekten korkar hale geldim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri