toprağım geçmiş olsun
benim aracımıda boydan boya çizdiler...araçta 9 parça var ...7 si lokal boyalı...
olmasa iyi ama...işte insan olmayı öğrenemedik...
Geçmiş olsun. malesef eziik ve kıskanç insanlar var. Bu tipleri hayvan terbiyecisi bile hızaya sokamaz.
Siz sakin olmaya devam edin allah korusun elinizden bi kaza çıkar
Çok büyük geçmiş olsun.Sanki benim arabamı çizmişler gibi üzüldüm .Ya insanlar neden böyle anlamıyorum .
geçmiş olsun..
bi fikir var aklımda ama etkisi tartışılır..
aracın içine polis araçlarında bulunan ışıklardan koltukların arasına koyacaksın, bu ışıkları hareket sensörü bağlayacaksın, aracın yakınında herhangi bir hareket olduğunda devreye girecek ..
.
araca elektrikte verilebilir ama öldürmeyecek , süründürecek .)
tekrar geçmiş olsun...
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Çok geçmiş olsun üstad,boşuna dememişler ev alma komşu al diye. Nedense böyle sıkıntılar hep ya akrabadan ya da en yakınında ki insanlardan geliyor başımıza. Allah beterlerinden saklasın.
Grey Goose ...
Konu başlagıyla bagdaştıramadım bomba bişeyler çıkar dedim ama tırt çıkmadı yinede boş degil olan olay geçmiş olsun arkadaşım dallama çok...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Geçmiş olsun hemşerim.Bende aynı dertten müzdaribim garaj yaptım çekemez komşum şikayet etti belediye söktürdü.Branda aldım onuda yırttılar.Kötü komşu insanı ev sahibi yapar.en iyisi taşınmak..
benimde sevmediğim bir tip vardı arabasının yanından geçerken aklıma neler neler geliyor ama bir gören var birşey yapamıyorum.insan olmak çok güzel birşey ama başkalarını düşünürken bazen kendimize haksızlık yapabiliyoruz.
küçük gizli kameralar var.. takıverin, kaydetsin... alın size delil.. sonra artık polise mi gidersiniz, meşeden dal kesmeye mi size kalmış![]()
Geçmiş olsun böyle kendini bilmez ********lerde var işte başkalarının malına boş yere zarar vermekten zevk alıyorlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri