Abi öncelikle teşekkürler.

İlk arıza belirtisi araç 60.000 Km de iken far ikaz lamba arızası verdi.Ampulleri değiştirdik.Lamba söndü.Daha sonra aynı arıza tekrar devam etti ve kendiliğinden söndü.Daha sonra km göstergesindeki saat yanıp sönmeye başladı.Kendiliğinden söndü.Bazı yağışlı havalarda emniyet kemeri takılı olmasına rağmen ikaz lambası yanıp söndü.
Kontağı kapattıktan sonra farlar kendiliğinden yanıyordu-1-2 kez oldu_.Bu da daha sonradan kesildi ve şu an ne uzun ne kısa farlar yanıyor.Sadece park yanıyor.
.Geçen hafta istanbuldan Kırklareliye dönerken otobanda korna kendilğinden çalmaya başladı.2-3 dakika sonra tamamen sustu.havalar yağışlı tabiki.Islanmış olma ihtimali olabilir.Servise götüreceğim gün otomabil çalışmadı.Hiç tık .ıkmadı.Daha sonra kutup başını çıkardım ve 1-2 dakika bekledikten sonra çalıştırdım ve EDİRNEYE serv,se götürdüm.

Servis ıslandığını söyledi.Ayrıca tüm kablo tesisatının çürüdüğünü ve görüşmek için beni servise çağırıyorlar.

Muhtemelen Tespitin %2 sini verip aracı bir şekilde çalıştırıp geri alacağım.Tavsiyeleriniz üzerine bir özel servisei gideceğim.