bende de 2011 1.4 benzin ve lpg li punto var aynı sorunu ben de yaşıyorum. genelde yüksek devirde ve 110-120 hızda yapıyor. arıza ışığı yanıyor, hatta ekrana da "start stop devre dışı" geliyor (ki zaten start stop u hep kapalı tutuyorum kullanmıyorum ) sarı ünlem yanık kalıyor, bazen motor ışığı da sarı olarak yanıp sönüyor. kontağı kapatıp beklersem bir süre sonra düzeliyor ama tekrar ediyor. lpg ısısını yükselttim devreye geç giriyor, hatta hararet yarıya gelene kadar benzin ile gidip sonra tüpe manuel olarak geçiriyorum. 100 ün üzerine çıkmazsam genelde sıkıntı olmuyor. ama bu arazı ışığı yanınca yola devam edersem, özellikle 1-2 vites geçişlerinde araç titriyor stop ediyor ve marş almıyor, bu durumda tüpü kapatıp benzine alıyorum, marş yaparken gazı pompalıyorum, tesadüfen benzini alırsa o an, çalışmaya başlıyor aksi halde marş almıyor aracım. bir türlü çözemedim. egr valen olabilir mi veya egr soğutucusundan ? bilen ve çözüm bulan varsa yardım edebilirse çok dua alır. şimdiden teşekkürler.