Arkadaşlar gene ince detay gene benBu arka ışık olayı çok gıcıgıma gidiyor. Skydome'lularda yok acaba diğerlerinde var mı? arabayı garaja soktummu arkadan bişey alıyım desem görmüyorum. bi şekilde bişeyler yapmak mümkün mü acaba?
Arkadaşlar gene ince detay gene benBu arka ışık olayı çok gıcıgıma gidiyor. Skydome'lularda yok acaba diğerlerinde var mı? arabayı garaja soktummu arkadan bişey alıyım desem görmüyorum. bi şekilde bişeyler yapmak mümkün mü acaba?
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
bu konu benimde canımı sıkıyo elektrikçide taktıyıym dedim oraya olmaz dedi altında skydome un motoru warmış içine girmezmiş çirkin gözükürmiş yanlız en arkada war oraya ufak bi florasan tarzı bişey konuşabilri gibime gelio ama düğmesi önde olmalı bi anlamı kalmaz yoksa tekrar sorcam elektrikçiye
Demon Driver|Damien|
abi orjinalligi bozma derim ama yinede sen bilirsin
1.3 dizelle gezmesi cok guzel8M
kesin birşey yapmak lazım ya. bazen hakkaten gerekli oluyor.Fiat çok ufak şeylerden kaçınmış bu arabayı yaparken ii bir imaj yaratmıyor ince eleyip sık dokuyanlar için...
Bencede bir sorun olarak nitelendirilebilir. Ama orjinalliği bozmaya değmez.
dostum öncedende yazdım bu sınıfın en özenli ve cömert arabası punto heleki emotıonlarda neye göre dersen reno opel ve puga göre ışık olyıda bana söyledikleri cam tavan olayı ama şuda var geçengün yeni bravoyu incelerken gördüm tavanın tam ortasına ışık koymuşlar 2 camın arasındaki direğe güzel olmuş ama ne gelir elden
daha güzel olucaksa gerçekten niy orjinalliğini bozmuyoruz ki anlamıyorum ben![]()
Demon Driver|Damien|
punto cömert bir araç olabilir ama verdiğimiz parada az değil![]()
valla bana arkidişlerin dediği ilk ve tek şey o paraya wv veya opel alırdım...
bagajında lamba olmayan yada yol bilgisayarını ekstra donanımla veren,aynaları otomatik olmayan bir arabam olacagına arka aydınlatması olmayan bir GRANDE PUNTOya binerim hemde yıllarca binerim:ssss:
tek kapı araba alıyorsanız bazı seylerı goze almalısınız![]()
ya işte malesef şu kuş serisi fiat ın bütün carisma sını uçurdu lar maleseff yafffff APACHEEE 8O 207 ye gelince iğrenç şahsen ön ızgara ben 207 almak için çıkmıştım gp aldım hehe allahım sana şükürler olsun yarabbim o ön ızgara aklıma geldikçe hala midem bulanıyo böööööööööööö...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri