2 gün önce baby2go raptor modelini aldım. deneyerek aldım.
tek elle, kolayca katlanıyor, oldukça hafif ve bagajda en az yer kaplayan araba.
tavsiye ederim.
(tavsiyem, bahaja sığması, hafif olması, kolay katlabnması açısından.
kullanıma dair fazla tecrübemiz yok. ama iş görür gibi)
peşin 484 tl, internette.
çoğu sitede 550 tl civarında.
ben nakit 450 ye aldım.
3 modeli kıyasladım. pier vardin in 2011 de yılın arabası seçilmiş modeli, cikkonun simpcity si ve baby2go raptor. baby2go raptor, hafif, tek elle kolayca katlanıyor ve bagajda az yer kaplıyor.
cikko simöplcity den daha az yer kaplıyor, belki ondan daha da hafif,
Konu fatihhhh tarafından (08/05/2012 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.
Yeğenimin chicco marka arabası var. Aynı zamanda puset kısmı sökülüp araba koltuğu olabiliyor. o model çok hoş. Hem araba koltuğuna ekstra para hemde bebek arabasına extra para vermiyorsunuz. Puset kısmı söküldükten sonrada bagaja sıfırlama sığıyor. Başka bir şey alamıyor bagaj. Trio Living şunun gibi birşeydi.
Geçen ben yeğenim için Baby2Go Proton modelini aldım Civil mağazalarından. Herm çok hafif, hem sağlam, hemde dörde katlanıp minicik oluyor.
Benim aracın bagajına bebek arabası haricinde puseti, eşyalarımızı falanda koyabiliyoruz.
Linkte ki ürünün kırmızı olanını almıştım ben. Ana Kucağı ve Yağmurlukta hediye veriyorlardı geçtiğimiz ay.
8809 Baby 2 Go Proton Çift Yönlü Lüx Puset Mavi - Ürün Kategorileri
Konu Luc tarafından (09/05/2012 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.
Oz Büyücüsü
Hahaha yok ya hicbisey olmuyor. Cok test ettim ben
Gayet kullanisli ve saglam bir urun. Ayrica 2 sene garanti suresince ne olursa olsun adamlar urunde problem oldugunda kargo ile ucretsiz olarak evinden alip, evine geri birakiyorlar urunu. Sen hicbir yere gidip dert anlatmiyorsun. Boyle bir artisi da var.
Oz Büyücüsü
Kraftin twist modeli 206 nin bagaja girmedi on koltuga koymak zorunda kaldim...
Baston diye tabir edilen bebek arabaları var onlardan kullanıyorum 100 tl gibi bir fiyatı var hemde , kışın değil ama yazın rahatlıkla kullanırsın ve arabanın bagajınada çok rahat bir şekilde sığar.
arkadaşlar ben de hafta sonu baby to go nun 8866 baston modelini aldım.önce bagaja koyup denedim.güzel ve kolay katlanıyor.Arkadaş raptor modelini 450 tl aldığını yazmış.bu mağazada 350 nakit fiyatıydı.
raptoru tarttım. 7,4 kg mış??????
çok şaşırdım çünkü, chicco simplcity den de, pierre cardinde de hafif gelmişti bana ve eşime.
(ben alırken internetteki tüm sitelerde özelliklerine baktım. hiç biri ağırlığını yazmıyordu.)
ama mağazada katlanışı en kolay, ve ağırlığı en hafif olan raptor gibi gelmişti.
fotolarını koyarım, bagaja çok yakışıyor.
pier cardin veya simplcity den çok daha az yer kaplıyor ve tek elle kolayca katlanıyor.
dezavantajları:
1-barı yok.
2-2 yönlü değil.
3-sadece ön tekerler 360 derece dönüyor.
Tez elden foto bekliyoruz
Tam yatar pozisyonu varsa eğer maksimum yatar pozisyondayken de bir foto çekebilirmisiniz?
Bu arada neredeyse çoğu arabanın ağırlıkları çok yakın. (baston olmadıktan sonra)
Proton mesela en hafif arabaymış gibi reklam yapıyor ama 6.8kg
çoğu araba zaten 7.5-8kg (çok çok büyük olmayanlar.)
Bir kaç tane baston kaldırdım denerken ama diğer çift yönlülerle ağırlıkları arasında elimle bir fark hissedemedim bu yüzden.
Sonuç olarak bize bagaja rahat sığacak, rahat katlanıp açılacak bir puset lazım.
Simplicity ve Raptorun, bir artısı sap kısmının da katlanabilir olması, bu yüzden puntolarda sorun çıkmıyor
Proton'un heryeri katlanıyor ama bir de sapı katlnsa tam olcakmış![]()
Konu celenlee tarafından (10/05/2012 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.
Baby2Go Proton'un YENİ OPEL MERIVA'nın bagajındayken bir görüntüsü.
Baya boyu uzun bir alet aynen tahmin ettiğim gibi. Bizim bagajın genişliği mervinınkinden dar değildir değil mi??
![]()
raptor olduğuna kesinlikle eminim çünkü onu da beğenmiştim.Baktığım mağazanın adı pamidor.istanbuldada bayisi var.fiyat 350 nakit
raptor modeli, katlanıldığında bagajda oldukça az yer kaplıyor.
proton olsun, chicco simplcty olsun, pierre cardin olsun, katlanıldığında en küçük olan raptor modeli.
video çekimi de yaptım ama yükleyemedim maalesef.
ağırlığı beni çok şaşırttı, 7.4 kg la simplcty den ağır olduğuna inanamıyorum, çünkü katlaanıldığında elle tutuş ve taşıma pozisyonunun rahatlığından dolayı daha hafif gibi gelmişti bize.
(bilmem bilirmisiniz,
G3 piyade tüfeğide, namlu yukarda sırta asılması ile namlunun aşşağıda sırta asılması bakımından ağırlık olarak çok fark varmış gibi olur. namlu aşşağıda silah çok hafiftir, namlu yukarda daha ağır dır. aslında aynı silah ama tutuş pozisyonuna göre göreceli olarak hafifliyor işte. raptorda katlanmış ve tutuş şekli ile diğerlerinden daha hafif gibi gelmişti bana. fakat kesin rakam 7.4 kg olduğudur.)
Konu fatihhhh tarafından (12/05/2012 Saat 21:51 ) değiştirilmiştir.
proton un raptora göre eksik yanları
1-çok uzun,(katlanmış hali bile çok uzun.)
2-tekerleri küçük(bu çok önemli, tekerlek küçüldkçe, yoldaki titreşimler sarsıntılar artıyor.)
3-iki el gerektiriyor.
üstün yanları
1-çift yönlü olması.
Fotoar için teşekkürler..
Ben de bugün epeyce dolandım, bastonların bize uygun omadığını gördüm.(1 yaşdan önce kullanılmaz gibiler)
Bir çok model de katlanınca bile çok yer kaplıyor.
En son şu iki model arasında kaldık.
1-Babymax Ascona 282 Kullanış bakımından güzel, katlanınca da bir çok markaya göre az yer kapladığını gördük. Simplicty'den az yer kaplıyor.
(Nette 200TL'ye kadar bulunuyor)
2-Baby2go Proton: Yorumların aksine görüntü olarak bana çok zayıf gelmedi, bir de boyu düşündüğüm kadar uzun değil katlandıktan sonra. (Nette 310TL'ye kadar bulunuyor)
Protonun boyutarından sonra diğer artısı ayakta desteksiz durabilmesi (Sadece tekerler üstünde, diğer modellerde ille sapı ya da kumaşı yere değiyıo.)
Bu iki ürün çift yönlü, baston olmayan en ideal bebek arabaları (Bizim bagajlar için)
Kolay kolay kırılıp döküleceklerini de sanmıyorum. Gözümün önünde 70kg Adam rastgele bir baston bebek arabası çıkardı markası vs hiç duymadım, ayak koyma yerine bastı ve üstüne çıktı biraz da esnetti zıplar gibi,kanaat getirdim ki kolay kolay kırılmaz bunlar.
katlamak için 2 el gerektiriyor. sürmek için değil. sürmek konusunda arada fark yok.
eşim o 2. katlamayı yapamadı. gücü yetmedi. ve hiç sevemedi bu yüzden.
2. katlanmadan sonra bile boyu bana yüksek geldi, tekerleri de küçük olunca eledik.
yoksa hafif ve çüft yönlü olması güzeldi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri