Chıcco Living Puset-Romantıc - Ürün Kategorileri
bir linkini daha buldum ama budaki fiyat fazla gibi geldi ben 4 parçasını 900 tl ye buldum
Chıcco Living Puset-Romantıc - Ürün Kategorileri
bir linkini daha buldum ama budaki fiyat fazla gibi geldi ben 4 parçasını 900 tl ye buldum
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Bu arada bu trio'nun 0-13kg koltuğu çok büyük!
Ben iade ettim bunu alıp araca taktıktan sonra. Arka ortaya takabilmiştim zaten anca oldu
Daha sonra Proxima Aldım 0-18kg buna epeyce binecekAma sünger dolugus biraz az geldi bana.
Eğer düzenli bir şekilde gezmeye,dışarda yemeğe vs gitmiyorsanız, ki bebeğiniz teşrif ettikten sonra 2-3 ay dışarı çıkamayabilirsiniz.. O zaman 0-13 yerine 0-18 işinizi görebilir. Kullanım şartlarınıza göre yeniden gözden geçirin derim
Son olarak Bebek arabası ya da baston puset konusunda (Kışın da etkisiyle-zaten çıkamıyoruz dışarı o da ayrı bir mesele.) beklemeye karar verdik. Yazın başında, bebeğin gelişimine göre (her bebek bir olmuyor malum kimi erken oturuoyor kimi geç) baston puset'e oturabilir hale gelirse eğer baston alacağım, ama ona oturamazsa bir kaç deneme ile bebeğin rahat oturabileceği,hafif bir bebek arabası bakcaz artık![]()
İhtiyacınızı iyi belirleyin, gerek yoksa eğer Bebek arabası için acele etmeyin derimHem evinizde yer kaplayacak, hem nakit cebinizden çıkmış olacak, 3-4 ay süre içerisinde bir sürü kampanya vs indirim göreceksiniz, yeni modeller çıkacak vs. vs. vs Bunlar olurken evde kullanmadığınız bir bebek arabasını görmek istemezsiniz.
Allah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Konu celenlee tarafından (28/03/2012 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri