forumda daha önce uzun uzun konuşulmuş bir konuydu. beni rahatsız etmediği için pek ilgilenmedim. ancak ön tarafa su giriyordu, öncelikli tespit kapı fitillerinden olduğuydu fitile aynı bu şekilde hortum geçirildi. ancak suyun esas girdiği yer tespit edilince onlar söküldü. demek istediğim servisler (en azından kavaklıdere) böyle bir uygulamadan haberdar ancak rüzgar sesi için uygulamıyorsa bir bildikleri vardırç
Ne Mutlu Türküm Diyene!
dostum c tsk ler.arabanin havasi degisecek bi anda...
takip edelim konuyu işe yararsa bende uygulamayı yapabilirim.
Mesut noldu bizim video ve fotolar ? Çatlattın bizi yavvv![]()
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
abisi atacağım fotoları. kusuruma bakmayın arkadaşlar p.tesi ve salı günleri işten çıktıktan sonra dersanede de çalışıyorum ek iş yanionun için geç saatlerde eve geliyorum ondan atamadım. ayrıca forumdaki arkadaşlar için gittim hortumu sordum aldığım yerden kalmamış beni sanayiye gönderdi bir de oraya bakim isteyen olursa numarasını felan veririm irtibata geçersiniz.
şu p.tesi salı günleri geçsin ilk iş fotoları atmak olucak kusura bakmayın biraz bekletiyorum sizden özür dilerim arkadaşlar . haftanın ilk iki günü eve gelmem gece 11'leri buluyor afınıza sığınıyorum arkadaşlar
Bu uygulama iyi güzel tabi ama ben birşeyi merak ediyorum acaba kapının kapanma kuvvetinde bir değişikliğe yol açarmı zamanla? Kışın çok soğuklarda sertleşeceğinden esneme payıda azalacaktır haliyle.
opel,ford ve diğer bütün otomobil forumları bu konudan bahsetmiş ve başarıyla uygulayanlar olmuş.inceleyin.
Sizi gidi hortumcular
Şaka maka bu arabayı resmen yeniden yapılandırdık sitede
Forum puntosu
ben inşallah bugün fotoları atacağım. ayrıca forumdaki arkadaşlar için araştırdım dediğim hortum bahause de var ordan temin edin . hortumun çapı 6 milim bilginize. ayrıca bahause olmayan yerlerdeki arkadaşlar ise koç taş , özellikle çok rahat bulabileceği yerleden bir tanesi sanayi siteler, nalburcu vs yerlerden çok rahat temin edebilirler
Konu ayaman tarafından (28/03/2012 Saat 09:47 ) değiştirilmiştir.
Bekliyoruz Mesut hocam, ayrıca verdiğiniz bilgi içinde teşekkür ederiz akşam bauhaus'a uğrucam![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Ben 25 metre kalın serum hortumu aldım, Önümüzdeki hafta yapacağım.
arkadaşlar hortumu bahauseden sorduğumda ordaki çalışan hortumun 4,1 milim olduğunu söyledi bende itiraz ettim aynı hortumu ben aldım 6milim dedim ve orda ölçtürdük dediğim gibi 6 milim çıktımeğer orda yazan 4,1 milim hortumun iç kısmının ölçüleriymiş. hortumun dış çapı 6 milim olacak. bahausede bahçe kısmında dediğim hortumlar direkt bahçe kısmına gidin
Peki kaç metre almamız gerekiyor 4 kapı için?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri