Arada 1 kişi daha var sanırım,siz 3.sahibisiniz pek birşey tutturacağınızı sanmıyorum,geçmiş olsun...
Yasal yollara başvurmak en iyisi...
Bunun aslında basit bir çözümü var. Aracı aldığınız tarihte satan kişiden aracı şu tarihte şu km ile satıyorum tarzında imzalı bir belge alırsanız, dolandırıcı kişi bir şekilde aracı size satmaktan vazgeçecektir.
Birde nasıl servise göstermeden araba alabiliyorsunuz bu devirde pes diyorum size.
Konu SKELETER tarafından (18/03/2012 Saat 03:34 ) değiştirilmiştir.
aynı konudan bende muzdaribim çanakkale can otodan bi heyecanla hyundai accent marka bi araç aldım 15 e aldım şimdi 13 e alırım diyo km si ile oynanmış şimdi ilana koydum arayanlar soruyo orjinalmi diye valla ben böyle aldım diyorum ne yapayım satsan dert satmasan ayrı dert
Sıkıntılı bir durum geçmiş olsun.
çoluğundan çocuğundan çıksın ne diyim noterde attık imzayı koca koca yazıyo gördüm beğendim falan diye işte insan her hatadan bir ders çıkarıyo ama başkası yanmasın günde 14 saat mesai ile üç kuruş para kredi mıredi aldıydım gerçi allah sıfır araba nasip etti şimdi
Birkaç ay önce 650.000 km'de albea'ya bindim. Arabanın koltukları döşemesi iğrenç olmuş artık kim bilir kaç kişi oturdu dokundu oralara, amcam birde sigara içiyordu, tavandan bir katan damlamadığı kalmışAma araba canavar, ne duman atıyor ne tekliyor, saat gibi tıkır tıkır çalışıyordu.
Çok geçmiş olsun varmı yasal hakkınız bilmiyorum ama varsa mutlaka kullanın. En azından o psikolojik sıkıntıdan kurtulursunuz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri