acemisen kullanma kardeşim araba başkasının canını tehlikeye atma git iyice öğren öyle çık trafiğe alla alla sizin yüzünüzden kaç kişi hayatını kaybediyo !
acemisen kullanma kardeşim araba başkasının canını tehlikeye atma git iyice öğren öyle çık trafiğe alla alla sizin yüzünüzden kaç kişi hayatını kaybediyo !
evet siz annenizin karnından usta şoför olarak doğmuş olabilirsiniz, ama malesef bugüne kadar para biriktirip de araba almak nasip olmamıştı. beyefendi, ben ne bir trafik kuralını ihlal ettim, ne de aracımın bakımı aksattım.
inşallah ne sizin ne de bir yakınınızın başına gelmez böyle bir şey.
Unutmayın siz de bir zamanlar acemiydiniz. Kimse anasının karnında öğrenmiyor. Herkes biçok şeyi başa geldikçe öğreniyor. Aracını kullanmadığı sürece öğrenip de gelmesi diye birşey söz konusu olamaz. Acemiler araç kullandığı için meydana gelen kazaların sayısıyla, sizin gibi usta olduğunu düşünen kişilerin sebep olduğu kazaların sayısını oranlarsanız ne kadar yanlış düşündüğünüzü daha net anlarsınız. Arkadaşa buradan geçmiş olsun diyorum. Olur, insanlık halidir el freni de unutulur, hepsi de olur geçer. Dert edecek birşey yok. Tarafınızca bu kadar kızacak birşey de yok bence. Saygılar üstadım.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri