ozan naptın :D
geçmiş olsun dostum,ekranda hiç ünlem falan çıkmıyo mu ya?
Printable View
ihmal diyebiliriz (bi gariplik olduğunu anladım ama durupta bakmadım) :)
tecrübesizlik diyebiliriz. ilk defa patlak lastikli arabaya bindim etkisinin bu kadar az olacağını düşünmemiştim.(ön tekerlek olsa kesin anlardım tabii) birde tam inmemişti lastik, en son park ettiğim yerden çıkartırken iyice inmişti(asfalta aldım) o zaman çok bariz olarak anlaşılıyordu :)
gülme komşuna gelir başına diyebiliriz :) 2 sene önce filan nizamiyeden yaya olarak geçiyordum, bir araba geliyor patapata sesle birlikte. nizamiyede durdu görevliye; arabayı çarptım arka taraftan bir ses geliyo ne olmuş bakarmısınız diye sordu. ona epey gülmüştüm :) gerçi o direk jantın üzerinde gidiyordu :)
lastiği kompresörle şişirdim bir sorun görünmüyor. bakalım yarın servis karar vericek duruma :) janağı içten yememiştir umarım.
türkiyeye gelen gplerin hiç birinde lastik basınç uyarısı yok diye biliyorum :)
geçenlerdede otoparktan çıkmaya çalışırken fena rezil oldum oda başka bi konuya kalsın :P
Unutmayın siz de bir zamanlar acemiydiniz. Kimse anasının karnında öğrenmiyor. Herkes biçok şeyi başa geldikçe öğreniyor. Aracını kullanmadığı sürece öğrenip de gelmesi diye birşey söz konusu olamaz. Acemiler araç kullandığı için meydana gelen kazaların sayısıyla, sizin gibi usta olduğunu düşünen kişilerin sebep olduğu kazaların sayısını oranlarsanız ne kadar yanlış düşündüğünüzü daha net anlarsınız. Arkadaşa buradan geçmiş olsun diyorum. Olur, insanlık halidir el freni de unutulur, hepsi de olur geçer. Dert edecek birşey yok. Tarafınızca bu kadar kızacak birşey de yok bence. Saygılar üstadım.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun, büyük bir musibetten korumuş rabbim sizi, aracınızı da güle güle kullanın bundan sonraki günlerde, bir sözüm olcak
"Az sadaka çok belayı defeder, imkanınız ve durumunuz müsait oldukça küçükte olsa sadakalar biriktirin ve ilgili yerlere iletin" çok faydasını göreceksiniz...
geçmiş olsun :( rabbim başka kaza vermesin nazarlığı olmuş bu :)