Merhabalar diyeceksiniz ki hep sanamı gelior arızalar evet geldi bende bıktım artık ama direksiyonun üstünde ıçten dışa doğru yumurta gibi bir şşişme mevcut resimler çekindi fiata mail atılıcaktı bu durum nedir neyin nesidir bilemiorum servis deiğişim için uğraşıcak direksiyon simidiin bakalım ne olcak puntocular sizde direksiyonlarını kontrol edin
Konu dogus618 tarafından (25/07/2012 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.
Çok ilginç gerçekten hep seni buluyo böyle şeylerGeçmiş olsun,sonucu merak ediyorum neymiş acaba..
öncelikle geçmiş olsun, sorununuz çözülür umarım
foruma girmeyi bırakıcam herhalde, her gördüğüm sorundan sonra bendede varmı diye sorgulamaktan yola gidemez oldumşurasından burasından ses geliyor sorunlarını okuduktan sonra geçen kendimi arabayı dinlerken yakaladım. iyi değil, hiç iyi değil
![]()
selam. geçmiş olsun arkadaşım .
Hemen gidip bakacam bendesanki canavar çıkacakmış gibi içinden
Geçmiş olsun .. Airbagmı şişti acaba yada şişmeye çalıştı![]()
Abi bu ne yaa. bikaç aya yeni direksiyonun olack herldeben de bakacam benimkine
![]()
walla ne yalan sölim 2 hafta önce cok azdı şişlik şimdi çoğaldı bu hızla giderse yarılıcak ama anlayamadım gitti derdini servis durumu görünce cok sasırdı arabnın resimleri çekildi, ve fiata mail atılıcaktı durum ne zaaman netleşir bilmiroum ama netleştiği gün size de yazacağım bu araba konusunda cok sanssız cıktım ama neyseki bu son gittiğim servisimi çok seviorum herşey için tşk ederim deha oto ya gözümde 1 numara servis
bende akşam bakıcam bakalım varmı
iyice inceleyin walla ufak ufak oluor sonra büyüyor
geçmiş olsun umarım garantiden değişir...
Keyif BMW'Dir...
Mecburlar garantiden degismeye dagitirim fiati walla
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=41.014726,28.884013
Aynı şeyleri ben de yapıyorum.
örneğin direksiyonu araba dururken cevirdiğimde çıt çıt ses geliyordu sinyalünitesi değişti ama ses gitmedi.usta sıfır puntonun anahtarını aldı denedik ilginçtir onda dahi vardı ki dedik normal bişey o zaman.buna benzer nelr nelr.en iyisi müzik herzaman açık...
walla bu puntolar bi enterasan arabamı seviorum ama biraz kıl bi araba
bu nasıl iş yahu o şişme ne öyleDoğukan hocam cidden sana geliyor
![]()
Ergenlik sivilcesi olabilir...
Araç yeni ya ondan...![]()
Walla nedeseniz yeridir ama yani sizce normal bi durummu abim
Walla firat otonun defolu mali diye camlara yazi koycam artik
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=41.044471,28.984392
kardeşim sat gitsin artık.. bu nedir ya abi herşey senın aracı buluyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri