az önce şöyle bir vites topuzu buldum bittim
sensörleri var hangi vitese atarsanız ekranda yazıyor
Interior Accessories / GASLOCK VİTES TOPUZU CARBON at sahibinden.com - 78262537
aynı dert bendede var.. topuzum üstten yırtıldıkomple söküp japonpadım eskisi gibi oldu ama kozmetik olarak içime sinmiyor. uygun fiyatlı bir topuz bulabilirsem bende alacağım. Işıklı focus topuzları çok hoşuma gitti ama 119 tl ağır gelir bana
Ford Focus ışıklı ve deri körüklü vites Topuzu - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 52179080
az önce şöyle bir vites topuzu buldum bittim
sensörleri var hangi vitese atarsanız ekranda yazıyor
Interior Accessories / GASLOCK VİTES TOPUZU CARBON at sahibinden.com - 78262537
???kl? deri vites Topuzu vw fiat ford bmw vs.. GittiGidiyor'da 51162151
Hocam sanırım aynısı 85 tl ye de var..
Montaj ile ilgili fikir vermesi açısından yeni fotolar ekliyorum.
https://img443.imageshack.us/img443/2914/alttangrn.jpg
https://img163.imageshack.us/img163/...ttengorunu.jpg
Arkadaşlar bende guilietta nın vites topuzunu arıyorum gören duyan varsa haber varsin.. İnternettede bullamadım..
BY Turbo SPORT 150 HP
arkadaşlar istanbul avrupa yakasında vites topuzları bulabileceğim bir yer bilen var mı aranızda ?
Beyler bu topuzdan nerden ve kaça bulabiliriz ?
Bence en yakışan vites topuzu buu![]()
Nasıl bir işlem bilen varmıdır ??
arkadaşlar siz siz olun orjinalden başka ürün kullanmayın.aracı satarken ben bir alıcı olsam kesinlikle sıcak bakmam acaba aracın km si ile oynandımı falan diye şüphe duyarım.çünkü aracın kmsinin orjinal olup olmadığı bu yollarla anlaşılıyor.(direksiyon-vites topuzu-pedallar-kapı döşeme-koltuk döşeme-tavan gibi yerler aracın nasıl kullanıldığının göstergesidir)20000-- 30000 tl arasında para veriyoruz araçlarımıza böyle pazar mallarıyla doldurmayalım bence.ama zevk meselesi tabii....![]()
KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR......
Ben bu topuzu gittigidiyor'dan almıştım 39 TL'ye. Satan arkadaş topuzun altına ufak bir ekleme yapmıştı vites deri körüğü kısa kalmasın diye. Dişleri Grande puntolara birebir uyumlu. Eski topuzu saat yönünün tersine söküp çıkartıyorsunuz yerine focusun topuzunu saat yönüne doğru çevirerek takıyorsunuz, bu kadar basit..
Mesele o vites topuzunun bulunması, takması dediğim gibi çok kolay.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri