Jan ölcülerin orjianla jant ölcusune maximum yakin olmali. Hic sürtmesin diyorsan jantlari degistirmen gerekecek. Dogru Ölcüler; 6,5 inc 46 ET olmali
camurluk agzına surtuyor ya( mert kardes sagolsun yay önerisinde bulundu baska bi alternatif bir secenek varmıdır?
Jan ölcülerin orjianla jant ölcusune maximum yakin olmali. Hic sürtmesin diyorsan jantlari degistirmen gerekecek. Dogru Ölcüler; 6,5 inc 46 ET olmali
obsessed the red
anladım peki fk 3.5 cm yay takarsak sürtme olurmu yine arkaya 4 kisi falan binerse mesela
yay takarak arabayı dahada alcaltacaksın esneme payı azalsada eskisi gibi sürtme ihtimali yüksek...
3 tane secenek var
1 jantı arkadan tornalatacaksın
2 camurlugunu cekitleteceksin ve kaporta işlemi
3 o jantı kullanmıcaksın
1.si cok tehlikeli
2.si jant için değmez
3.sü en mantıklısı![]()
ama yay daha sert olacagı icin arkaya 3-4 kisi bindigi zaman fazla assagıya basmayacak.. buda kasislerden gecerken sürtmeyi engelleyecek.. yanlıs mı biliyorum ?
yani arabada 3 kisii iken sürtme falan yok... öyle olsa yeter bana mesela..
ben cözüm olacağını düşünmüyorum
cünkü yay amorsütorun yukarı acılımını kısıtlayarak arabayı alcaltıyor,aşağı doğru bi kısıtlama yok sonuçta eskiye nazaran daha az sürter belki ama yinede sürter...
+ yay varken zaten arabanda 3 kişi varmış gibi basık duracak e haliyle camurluğa hep yakın duracak lastiğin esneme az olucak ama mesafede az olacak risk yine aynı bence..
Konu sarich tarafından (12/03/2012 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir.
hımm anladım hocam ne yapacagımı sasırdım ya jantlarıda seviyorum( yayların arasına birer tane get koydursam nasıl olur?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri