90 bindeki gp nin trigier zinciri sapasağlamdır çalışan orda haklı fakat turbo bitme olayına anlam veremedim????? 120 binde düzgün bakımlı bir puntonun turbosu hayatta bitmez..ben 2 puntomu da 120 binde sattım ve turbolarında hiçbir sıkıntı yoktu..
90 bindeki gp nin trigier zinciri sapasağlamdır çalışan orda haklı fakat turbo bitme olayına anlam veremedim????? 120 binde düzgün bakımlı bir puntonun turbosu hayatta bitmez..ben 2 puntomu da 120 binde sattım ve turbolarında hiçbir sıkıntı yoktu..
benim aslnda v kayışım ses yapıyordu en başta sadece onu değiştircektim. Sonradan kanıma girdiler zincirde değiş dediler. Ordaki ustada en başta zincirin vakti gelmiş dedi. Zincir değişince 360 derece döndüler. aracım 2006 model 95binde. 2.el aldm daha önce nasıl kullanıldı onuda bilmiyorum. Puntodan soğutmayı başardılar beni![]()
linea 1.3 90 lık aracım tırıgeri koparttı turboyu beklerken zincir koparttı 190000 bin km de yazdan enjektorleri komple bozulmustu 500 tlye yaptırdık tiriger ne cıkacak belli degil
arkadaslar turbo gözunuzu korkutmasın sıfırdan yapılmıs revızyonlu turbolar fazla para degil 1.3 75lik 350 tl 1.3 90lık 600 tl 1.3 95lik 750tl 1.6 105lik700 tl ankarada turbocuyum 542 811 12 93 bilgi alabilirsiniz
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri