şu linkleri incelemende yarar var hemşehrim
Sustalı Anahtar Yapımı | Sustalı Anahtar | Sustalı Kumanda Yapımı | Sustali Kumanda | Oto Anahtari | İmmobilizer Sistem
Sustalı Anahtar Yapımı | Oto Anahtarı |Oto Anahtarı | İmmobilizer | Yedek Anahtar | Oto Anahtarcı
Sustalı Anahtar | Oto Anahtarı | immobilizer Anahtar | Elektronik Anahtar | Araba Anahtarı
değil büyük bir ihtimal kaskkonuz varsa delinmeden servise yeni anahtar yaptırabilirsiniz ben yedek yaptırdım 270 TL normalide 400 TL filandır kasko halleder
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Punto Evo Anahtar - YouTube arkadaşlar bu link size yardımcı olacaktır. videolu anlatımı var. aynı sorun bende de vardı , artık yok.
çekiçleyim derken yuva bozulur falan elimde kalır böyle dursun. anahtar da çok pahalı![]()
'88 Tofaş Şahin S 1.6 - Metalik Yeşil
'94 Tofaş Şahin S 1.6 - Bej
'98 Fiat Palio 1.6 16V HL 103BG - Petrol Yeşili
'10 Grande Punto 1.4 Fire 77BG Dynamic - Granit Gri
Ben anahtarımın bu sorunundan dolayı şikayette bulundum ve sorunun giderilmesini istedim ve anahtarım yenisi ile değişti yalnız yeniside tam olarak yuvasına oturmuyor fakat eski anahtarım gibi şuan için havada durmuyor ileride yine aynısı olursa tekrar başvuruda bulunacağım ki olacağınada eminim.1 yılda boyle oldu ise kalan 2 yıl garanti sürem içerisinde yine olacaktır.
Merhabai Sayın Bayhan,
Geçenki konudada yazdım ama cevabınızı alamadım. Hangi serviste anahtarınız değişti? Eski anahtarı aldılarmı? Yedek anahtarınızda değiştimi? Yoksa eski kod ilemi değişti, Bilgilendirme yaparsanız tüm forum yararlanacaktır..
benimkinde hiç boşluk yok çok çekiçle dim herhalde![]()
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Bu arada bende bişey sormak istiyorum bende gp var acaba anahtar kabını evonunkiyle değiştirmek mümkün mü olur mu acaba ?
I Love Abarth
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri