Benimde bildiğim, duyduğum, yakıt depolarının yani şöyle izah edeyim, göstergeye göre, fullden empty e doğru giderken hızlı düşüş yapıyor ancak dibine doğru yani empty e doğru gelirken artık ilerleme yavaşlıyor , bunu da şöyle ispat edebilirim Kastamonu dan Muğla merkeze gittiğimde 1 depo ile 945 gitmiştim, ilk kez oraya gitmiştim Ankara afyon üzerinden , muğlaya varmazdan önceki son 60 belki de az daha fazla km ye yanaştığımda göstergem E ye vardı varacak kadardı, birde üzerine hep iniş çıkış geldi, yol öyleymiş son 50-70 km yi okuyup üfleyerek besmeleyle geçtim, çünkü hiçbir benzinlik denk gelmedi, merkeze gelince de ben almadım PO den , yani diyeceğim yakıt deposu ortadan aşağı düştükçe daha yavaş ilerliyor ve fazla km yapabiliyorsunuz...aklınızda olsun aracınızın yakıtı bitmeye çok yanaştıysa ve istasyona da 10-30 km mesafe varsa ve aracınızda hız sabitleyici varsa hızınızı düşürün 50-70 e hız sabitleyiciyi de ayarlayın bırakın o gazı yani yakıtı kendi seçsin istasyona güvenle ulaşırsınız... !!! Tecrübeyle sabit...