bu aspirin marka ürünü kapı döşemeleri kapı direkler tavan ve koltuklara uyguladık kapı kollarının ve kapı direkleri kendine geldi tabiri caizse. ve sıra tamamen kurumasını beklemeye geldi. artık bekleyiş içerisindeyiz.
arkadaşlar şu deterjan ve temizlik maddesi satan yerler yok m işte oralardan temin edebilirsiniz. arkadaşlar bunu uygulayacaklar şu hususa dikkat etsin tavanlarımız açık renk olduğu için sadece lekeli yerlere uygulanmsının sebebi ise uyguladığınız yer pırıl pırıl olur uygulamadığınız yer kirlerden çok sırıtır. yani tavanın tamamına uygulayın
uygularken tavan ıslanacak şekilde ovalayarak ve bastırarak yapın tavanın ıslanmasından korkmayın ıslansın ki kirin köküne işlesin onu mıknatıs gibi alsın. aracı bir iki gün bekletin binmeden ki olurya biri elini melini vurur ya da kıramadığınız biri olur sigara içer bu da canınızı sıkar. aynı şekilde araçlarımızdaki o plastik beyaz yerlerede uygularken bastırarak uygulayın oraları da pırıl pırıl yapar leke meke kalmaz.
bu aspirin marka ürünü kapı döşemeleri kapı direkler tavan ve koltuklara uyguladık kapı kollarının ve kapı direkleri kendine geldi tabiri caizse. ve sıra tamamen kurumasını beklemeye geldi. artık bekleyiş içerisindeyiz.
Dün bir kaç tane market dolaştım ve aspirin adında 4 firmanın ürünü vardı güvenipte alamadım.Kullanan arkadaşlar hangi firmanın üretimi olduğu yazarlarsa daha iyi olacak.
Ankarada nereden bulabiliriz bu ürünü
Bravo Mjet 120 Bg Buz Beyazı Spk ve Ak
Nilem asprin aldım bende
Kapı direğini sildim süper oldu.
Azcık tavanın görülmeyen kısmına sürdüm beyazlattı ama tırsıyorum açıkcası.
Çünkü arkadaşımın 98 astrasında ne yaptılarsa artık tavan salmıştı![]()
biz gp'yi çok sevdik
efsane aspirix in fotoğrafı bu işte fotodunu yükledim bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olur
arkadaşlar bir de bunun aspirine diye satılanı da var aynı şey. fark etmiyor. ben yukarıdaki aspirix kullandım on numara bir şey. şiddetle tavsiye ederim ki ben arabanın temizliği konusunda had safhada pin pirik bir insanım benim gibi birini memnun ettiyse sizi hayli hayli memnun edecektirfiyatı 3 tl.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri