bende alayım barirealde varmıdır acaba
temizlikte bu alemin kralı ASPİRİX ötesini tanımammmmmmmmmmmmmm
bende alayım barirealde varmıdır acaba
Ne Mutlu Türküm Diyene!
nette bulabileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar?
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
aracın koltuklarında oluşan lekeleri geçirimi bu, ayrıca oran olarak nasıl ve ne tür bir bezle uygulayacağız. ben sonax iç döşeme temizleyicisi aldım şahsen pek bir fayda göremedim. umarım bu yarıyordur. kullananların cevabını bekliyorum
kumaşlarda müthiş bir etkisi var arçlarımızın tavanı biliyosun açık renk. benin aracın tavanı resmen kahverengine toprağa dönmüştü uyguladım misssss gibi yaptı yani kumaşlı yerler için harika lekenşn anasını ağlatıyor
bunu bulmak için nette felan aramana gerek yok deterjan satan yerler var ordan temin edebilirsiniz bulması kolay
nasıl kullanacağın üstünde yazıyor
az önce kahvaltı için alışverişe gittiydim. neyse pehlivanoğlu marketler var ya orda dolanırken bir bayanın elinde gördüm.. turuncu bir şey ohanessburger diyip hemen aramaya başladım ve son kalan 1 taneyi 2,40 tl ye aldım... bakalım nasıl bir şey.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
tavan sarkması bıraz dusunduruyor... balıkesır autokıng kankım oldugundan ızınde 407 nın acık renklı tavanındakı leke ızlerını cıkarmak ıcın gıttım. havlu gıbı nemlı bır bezle ve onların verdıgı deterjanla yarım saate tum tavan pırıl pırıl oldu... bırde zemındekı bagajdakı halıfleks ıcın orda gordugum basınclı hava ıle beraber deterjan puskurten bı alet var icat bagajın ıcını resmen sıfır yaptı .. ayrıca aracın tabanı da ılk gunku halıne geldı aynı ıcat koltuktakı lekelerıde cok rahat cıkardı boya tabancası gıbı bısey ama cok ıs görüyor meret
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
Uygulamayı nasıl yapıyoruz arkadaşlar.Kullanma klavuzunda sulandırın felan yazıyo.Sulandırıyormuyuz yoksa direkmi kullanıyoruz-yoksa sprey kutusuna koyup püskürtüyormuyuz.Yapanlar varsa bir fikir verirse sevinirim.
Puntolojik
sulandırarak yap ben öle yaptım iyice sil sonra temiz bir bez yardımı ile üstündne tekrar geç iyice bastır![]()
kullanımı : örnek diyelim bir su bardağı aspirix ekledin iki bardak da su eklemelisin yani su miktarı aspirix in iki katı olacak. karışımı bu şekilde yaptıktan sonra temiz bir bezi (bezi ise oto temizlik ürünleri satan yerlerde var ama tüy bırakmayanlarından al) yaptığın karışımda iyice bir ıslat ve biraz sık ondan sonra uygulayacağın zemine uygula ovalayarak uygulayın tavanın tamamını yapın korkmayın içiniz rahat olsun uygularkenve araçlarımızdaki iç taraftaki beyaz yerede uygulayın hangi leke varsa lekeden iz bırakmıyor süt gibi yapıyo yani ilk günki gibi oluyor araç uygulama bittikten sonra aracı bir kaç gün binmeden güneşte beklesin ondan sonra amaaaanııınnnnn ne kadar temiz olmuş diyeceksin tavanım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
işin sonunda böyle yapacaksınız
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abi hiç bi çekinceniz olmasın yaaaa. Adamlar bu aspırıne yi yapmış alın faydasını göreceksiniz....
Bu kadar güzel yorum gördükten sonra denememek olmaz. Eşim evde çamaşır ve halıda kullanıyordu bunu.
Direk sıktıktan sonra bez ile mi silerek uygulanıyor yoksa başka bir yöntemi var mı? Durulama gibi nemli bezle üzerinden geçiyor musunuz?
Malum linea emotion da krem renki kolduklar var. İster istemez kirleniyor. Bir tane de sigara yanığı var ne zamandır onu da yaptıramadım. Sigara yanığı için de tavsiyesi olan var mı?
[QUOTE=Yagmuradam;652656]Bu kadar güzel yorum gördükten sonra denememek olmaz. Eşim evde çamaşır ve halıda kullanıyordu bunu.
Direk sıktıktan sonra bez ile mi silerek uygulanıyor yoksa başka bir yöntemi var mı? Durulama gibi nemli bezle üzerinden geçiyor musunuz?
Malum linea emotion da krem renki kolduklar var. İster istemez kirleniyor. Bir tane de sigara yanığı var ne zamandır onu da yaptıramadım. Sigara yanığı için de tavsiyesi olan var mı?[/QUOT
bezi yaptığınız karışıma sokun ıslatın ve hafif sıkın ondan sınra bastırıp uygulayarak ovalayın sonuç on numara olacak
Annemlere halamlara haber saldım buldukları yerde kapacaklar hepsini![]()
biz gp'yi çok sevdik
valla burada okuduğum yorumlara ve kullanan abilerim yorumlarına güvenerek bu gün gittim kaptım bi tane. Yarın allah nasip ederse tavana ve koltuklara operasyon yapmayı düşünüyorum. hadi bakalım hayırlısı.![]()
az sonra çıkıyorum. realde vardır umarım
direklerdeki açık renk plastikler ve kapı üstündeki döşemelerde kullanıcam. öncesi ve sonrası olarak foto atarım![]()
Konu OzzY tarafından (10/03/2012 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
realde yok malesef. başka leke çıkarıcılar buldum ama güvenipte almadım. zaten pahalıydılar.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri