arkadaşlar daha önce formda bu konuda yine yorum yazmıştım. benim araç 1.vitese çok zor geçiyodu ve kalkışta eğer ayağım yarım debriyaj üzerinde olmazsa inanılmaz sarsıyodu ileri geri. balatayı yiyeceğini bile bile araç hareket halindeyken ayağım biraz debriyajın üstünde gidiyodum ama bu kadar kısa zamanda sıyıracağını bilemedim. bi problem olduğu belliydi. ağustosta satın almıştım şimdi patlak verdi. kasko yoktu ve yol yardımı alamadım. ineboludan kastamonuya 300 tl çekici parası vermek istemedim. kastamonu servisiyle görüştüm en son 500 dediler ama bunun 500 le kalmayacağına emindim. burada bi ustayla anlaştım 450 ye yaptırdım. orjinal parça taktım adı lancia dedi ama çalıştığım için yanında duramadım artık günahı boynuna. aracı dün aldım ama debriyaj başlangıcında inanılmaz boşluk var. belki bi 5-6 cm lik mesafede aktif. üst taraf komple boş. bazen yere yapışıyo debriyaj. hareket halindeyken ayağımın ucuyla kaldırıp vitese takıyorum. 2 günde arabamdan soğudum. bu sabah debriyaj yine takıldı yere ve kaldırcam diye önümde duran araca çarptım ve sağ farın şeffaf dış plastik kısmı kırıldı bu da bi masraf bilmem ne kadar tutar?moralim çok bozuldu :(