Aynı sesi benim puntoda ara sıra çıkarıyor, bunun yanı sıra araç yürür halde ikende sürtme sesi var. Şaşmaz oto sanayide bir kaç yere sordum soğuk havalara bağladılar, umarım hava ısınınca geçer..
bendede aynı sorun vardı balataları ve diskleri degistirdik ses devam etti yaptırdıgım yere götürdüm balata arızalı dediler yenisini taktılar ara ara hafiften ses yapıor ama gel görelim bu kadar cok yapmıyor can sıkıcı bi durum gecmis olsun simdiden..
bendede ıslıks esi sorunu var...balata değişti, diskler tornalandı ama yavaş yavaş dururken ıslık sesi geliyor..cidden kıl bir durum..hatta efendinin çözemediği tek sorunum bu oldu..bakalım ne yapacak![]()
hemen bir trw balata alırsan tüm sıkıntıların çözülücek..
bendede aynı ses var arkadaşımda punto var ondada soğuk havalardan old. düşünüyorum
şimdi video yu izledim de sende bizdekinden fazla ses yapıyor![]()
Bana da arka balatadan geliyormus gibi geldi
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
sert ve asli balata. orjinallerde ses falan yok.
Gezgin Gp.
valla geçmiş olsun frenler konusunda hiçbir problem yaşamadım şimdiye kadar ne ses nede başka bişi
Tek sıkıntın var oda balata kardeşim. Balata alacaksın bide balata spreyi. Senın işin basit sıkma canını.
Sorun balata değilmiş dediğim gibi. Zaten balatanın bu kadar çok ses yapması mantıklı değildi.
Dün tekrar gittim Bosch'a, beraber kullandık ustasıyla. Disklerin semente olmuş dedi. Böyle bir terim duymamıştım ama sertleşmiş demek istedi sanırım. Hallettiler, ses kesildi.
Kendilerinden kaynaklandığı düşünüyordum, onlarda aynı kanıdalardı ki herhangi bir para talep etmediler.
Geçmiş olsun..Sorunun çözüldüğüne sevindim..
geçmiş olsun.
ebc green stuff taktım hepsi geçti..eskiden bu sorundan yakınan t-jetçiler bilir bunu..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri