valla bende anlamadım. Telefonda verdiği fiyat bu. Ama arabayı görmemizde lazım dediler. Yani arabayı görüpte fıyatı düşüreceğini de sanmam. Sonuçta bütün bilgilerini verdim fiyat istedim.
Printable View
"Arabayı görmemiz lazım" mı dediler? :) Bu biraz trajikomik bir durum olmuş gerçekten. Yani sizi ayaklarına kadar getirecekler sonra da "ondan dolayı, bundan dolayı, şöyle kampanya var, şunu da yaparız" vs. gibi klişe cümlelerle o parayı ödetmek mi maksat anlaşılır gibi değil.
Siz bu arada bir de Bosch Car Servis'lerden fiyat alın isterseniz.
Nihayet egr temizliğine izmit sanayide yaptırmaya karar verdim.
Sonuç manifoltta kadar kurum baglamış. Akşama yetiştiremediler. Hakikatten sokmesi temizlemesi.
Uzun ve zormuş. Sonucu yarın göreceğiz.
punto yine bana sürpriz yaptı daha yeni temizlendi egr arıza ışığı sönmüştü az önce leventten çıktım eve gelirken arıza yandı şimdi kim bilir ne oldu
Egr ve manifolt temizliginden sonra. Motor biraz daha sessizleşti. Ve sanki ivmelenmesi arttı. Aracı yeni aldığım
İçin eskisiyle çok kıyaslayamadım. M.jet 90 hp. Motor 6 ileri. Zaten oldukça seri bir areç.
Motor arıza ışığı egr den dolayı yandıysa dikkate alın. Kurum bağlamış egr resimlerii paylaşmıştım Motır rahetlıyor ve sessizleşiyor.
Kac binden sonra temizletmeliyiz bunu
Benim araç 78 binde. Egr ve manifolt kurum baglamış. Kullanım hatesıda var tabii.
Düşük devirlerde kullanınca oluyormuş.
Ben izmitteyim istanbulda bildiğim yer yok. Birde egr iptal edince ne oluyor. Ne avantajı var
Arkadaşlar carbon temizliği nedir bilen varmı veya yaptıran...
bayram temizliği gibi dip bucak ;) bütün kurum, yağ tortusu, paslanma motor içi dışı sıfırlanıyor gibi.
25-30binde bir yaptırman iyidir motorun ömrü uzar,performans kaybı olmaz.Motorlarda yanma hücrelerinin, pistonların, valf ve yuvalarının,enjektörlerin yani yanma dolayısıyla çalışan parçaların temizliği bakımı. 2006 gp active var düzenli olarak yaptırırım rampada falan 10 yıllık araç olmasına karşı gayet iyi.
Ben yeni aldım. Multijet 90hp dynamic sivasın küçük bir kasabasından. Araç bakımsız buraz. Ön takım frinler
Egr temizliği yani biraz masraf ettim. Carbon temizliği de yaptırınca tam olur sanırım. Fiyatı nedi. Siz kaç tl ye yaptırdınız
en son serviste baya bi kavga etmiştim kafasına göre parça değiştirince. özür mahiyetinde yaptırmıştım :) şuan 150 civarında olması lazım