Selam arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Aracın resimlerinden sadece bu kadarını görebildiğim için sizlere akıl danışmak istedim eğer almaya karar verirsek gittiğimde tabiki farklı yerlerinede bakarım.

Bu arada farklı yorumlar olmuş. Kusura bakmayın forumun kurallarının arasında yeni kaydolan üyenin kendini tanıtması başlık açması vs. gibi birşey var mı bilmiyordum? Varsa tekrardan kusura bakmayın.

Alıntı effect1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Danışma forumu gibi olduk artık sık sık karşılaşır olduk biri geliyor selam sabah yok, ya reklam yapıyor, ya ortaya birşey atıyor yada birşey soruyor belki birdaha da foruma girmiyor.. Bu durum bence forumumuzun saygınlığını düşürüyor.. Bu konuda Moderatörlerimize öneride bulunmuştum ama dikkate alınmadı sanırım. Daha dündü sanırım bir örnek daha yaşandı biri geldi direkt reklam yaptı ve hiç gereksiz yere moderatörler uğraşmak zorunda kaldı.. Forum üyesi olarak bu durum benim hoşuma gitmiyor açıkçası kim ne düşünür bilemem.. Ama böyle devam etsede yapacak birşey yok tabi sonuçta yöneticilerin bileceği iş..
Hocam bence bu konuda yanlış düşünüyorsunuz reklam, spam vs. hariç birinin gelip burada bir soru sormasının akıl danışmasının siteye ne gibi bir zararı olabilir ki bu forumda sadece aktif üyeler mi mesaj yazabilir? Gp sahibi olmayan biri forumdan kısa süreliğinede olsa yararlanamaz mı?