benim gündüz farları açık ama böyle bir sorun yok, arka stop ve sol ön farda bugu olayım var :s
benim aracın farları yavaş yavaş sararmaya başladı üst kısımlarıservise gittim hep far açıkmı dedi evet dedim ozaman bi süre daha kullanın çok rahatsız ederse bi çözüm e ulaşmaya çalışalım dediler saolsunlar
başka farlarda böyle sorun olan varmı ?
benim gündüz farları açık ama böyle bir sorun yok, arka stop ve sol ön farda bugu olayım var :s
bende hepsi açık yakında gündüz uzunlarıda açıcam iyice sarasın diye
Yanlış kullanım diye garanti dışı bırakabilirler o yüzden hep açık demeyin, birde kullandığınız ampul araç üzerindeki standart ampul olsun yüksek wattlı ampul yüzünden de garanti dışı bırakabilirler.
Direksiyon simidi vites topuzu gibi parçaları garantiden değiştiriyorlar sanırım farlarınızı da garantiden değiştirebilirsiniz.
bu fikir için teşekkür ederim aklımda olsun. ayrıca yanlış kullanmıyorumki farınızda yolunzda hep açık olsun diye bi reklam vardı hatta![]()
garanti bitmeden mutlaka değiştirin...
Keyif BMW'Dir...
aynen abi araçta gündüz farı olmasa ben de sürekli kısalarla giderim. gündz farım açık olur sürekli. arkadaşın dediği tavsiyeleri dikkate al derim. yüksek watt ve faklı ampul olayı ile ilgili.
aynı sorun bende de var sadece sol ön farda servise söyledim banada aynen biraz daha kullan buluruz bir çaresini dediler.
en güzeli biraz daha kullanmadan degiştirmek yine sararırsa yine degiştiririz
Ne saçma şey ya aracı üretirken gündüz farı diye özellik koyuyolar sorun çıkarınca bide "farlarınız sürekli açık mı ?" diye saçma sapan bi soru soruyolar. İnsanın direk kafa göz dalası geliyor.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Cumartesi 2 farıda değiştirdiler,sol tarafta içerden leke oluşmuştu,sağ farda buhar yapıyordu,sağolsunlar hemen değiştirdiler...
biz aracı alalı 4 aya yakın oldu aldığımızdan beri farlar sürekli açık olarak geziyoruz ve bir sorun yok.
Peki farlar neden gündüzde açık olmalı ?
Sürüş güvenliği
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri