Merhaba Arkadaşlar,
Benim aracında stopları buğu yapmıştı bu konu hakkında servisle görüştüğümde FIRAT Otoyu aramak istemediler ve prosüdür gereği izalasyon yapmak istediler bende izin vermedim.Denenmiş ve çözüm olmamış uygulamaların tekrar tekrar başkalarınıda yapılması yani Amerikayı tekrar keşfetmeye çalışmak yanlış.FIAT prosüdürünü değiştirecek o zaman müşteri menuniyeti için,müşterilerin araçları test araçları olarak kullanılmamalı ve bence izinde vermemeliyiz.Ben bu konuda FIAT Genel merkeze bu şekilde bir şikayet maili gönderdim ve sorun hakkında tüm arkadaşların FIAT Genel merkeze mail atması tüm herkez için iyi olur.Sorunlarımız parça kaynaklı olduğunda denemeler değil direk parça değişimi yaparak çözüm bulurlar ve bencede doğrusu da budur.1 haftadır İtalyadana iyileştirilmiş stop gelmesini bekliyorum,bana 1-2 haftada gelir haber veririz dediler.Şuan için bekliyorum fakat biz araç sahiplerinin FIAT Genel merkeze sorunları hakkında mutlaka mail göndermelerinin çok çok faydalı olacağını belirtmek isterim ve sizin telefonunuza gelen 123..numaralı başvurunuz Fiat Çağrı merkezi tarafından alınmıştır gibi gelen mesajı burada yayınlayın derim.
Selamlar