Doğukan verdim servise plaka ve motor no yu girdiler sistemden baktılar arka stoplar değişmiş olduğunu gördüler, ayrıca senin forumdaki yapılan işlemleri word dosyası olarak mail attım , ben zevk almıorum bu işlerden merk etmeyin yıllık iznimden 1 gün gidecek servise git gel yapacam falan bu izolasyon, duy değişimi falan bu aşamlar arkadaşa uygulanmş sonuç alınamamış ve bu sadece 1 örneği diğerlerini de sterseniz gönderirim dedim. aradılar sonra nerede yapılmış bu değişim işlem diye ben de Fırat Oto yu arayın öğrenin nasıl gelen İtalyan lambalar vs dedim. Fırat Oto ve fabrika ile görüşecekler bana dönecekler. durum şimdilik bu arkadaşlar.
walla abicim ben elimden geleni yaptım yanınızda olmaya calıstım bu sorunu yasamıs biri olarak inşallah en kısa zamanda çözüllür bu dert çok şükkür bende karda bile bu durum olmadı soğuk havada yapardı düsünün simdi karda bile yok kurtardım insallah size yardım edebilmşimdir bir nebzede olsa elimden gelen bişiler olduğu sürecede her zaman telefonum acık arkadaşlar 0530 655 45 41 tekrar yazdım
KADİR ABİM İNŞALLAH BU DERDİ CÖZERLER DURUMLARI HABERDAR EDERSEN COK MEMNUN EDERSİN BENİ KENDİNE İYİ BAK ABİM
edecem Doğukan merak etme. telefon bekledim gelmedi bugn, yarn bi daha arayacgm servisi gbi gelişme vr mi diye.
Arkadaşlar dün aracımı aldım herhangi bir değişim yapmadıklarını söylediler stop lambasının arka tarafına gelen yani duyların olduğu kısmın boyasının mikron kalınlığını yükselttiklerini söylediler bu şekilde biraz takip edecekmişiz herhangi bir sorun olursa tekrar götürmemi istediler bakalım hayırlısı.....
yıldıray bey bence bu işlemi kabul etmeseydiniz şahsi görüşüüm neden aracınızın boya kalınlığı ile oynamalarına izin verdiniz
Stop lambalarının arka kısmı yani görünür yer değil bir sorun olacağını zannetmiyorum ama bence bu işlem sadece benim araç için yapıldığını sanmıyorum tüm buğulanan araçları uygulanan bir işlem benim şahsi görüşüm çünkü bir çoğumuz aracın başında beklemiyoruz.......
servisle görüştüm az önce, fabika ile görüşmelere devam ediliyormuş, Fırat Oto ile de görüşmüşler ayrıca. en kısa sürede bana dönüş yapılacakmış. beklemede ve takipteyim.
Hadi hayirlisi abim
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=41.014729,28.883940
bende fırat oto ile görüştüm aynı şekilde fabrika ile görüşme halindeler miş (servis danışmanı Uğur Bey in söylevi....) söylenildi.
Uğur Bey bana senin gibi buğu sorunu olan bir arkadaş da var dedi, sanırım oda Kadir üstat![]()
buğu'ya devam. medos otomotivde geçen cumartesi değişen stoplarımda bugün başlayan yağmurla birlikte nurtopu gibi buğularım belirmeye başladı. neyse. ben ary'den araba almış adamım. sakinim.
yağmurda filan neden buğu yapıyor bilmiyorum tabi ama Benim aracımda da vardı aynı sorun arka cam suyunu çalıştırdığım zamanlarda filan içine su alıyordu galiba götürdüm farı söktü altındaki boru gibi plastik kırılmış ordan kabloların arasından farıma su kaçırıyordu değiştirildi o parça ondan sonra kesildi sorun..
evom olsaydı bu problemi kendim çözerdim.servisinde yüzüne vururdum.arkadaş 2 kere deyiştirmezine rağmen halen devam ediyorsa ayıptır bu...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
ekteki resimleri servisle paylaştım. resimlerde buğu göremediklerini, buğu yaptığı zaman servise gelmem durumunda fabrikayla görüşeceklerini belirttiler. resimlere şöyle bi baktımda. benmi abartıyorum acaba ? yoksa bu buğu kral çıplak hikayesindeki gibi sadece akıllılaramı gözüküyor![]()
2. ve 4. resimde bariz şekılde buğu görünmektesizi başlarından savmışlar resmen. bence birde resım uzerınde buğulu bölgeleri yuvarlak içine al ve altına soyle kallavi bir açıklama yaparak tekrar gönder ve gonderdıkten sonrada gonderdiğin kişiyi bir ara ve o sekılde konuş..ısrarcı ol hakkını ara benı yalancı yerıne mı koyuyorsunuz dıyerek eger gormuyorsan bu buğuyu sizin orda insanların problemını ozmek için ne işiniz var gibi ağır cümleler kurun
onrky
1.4 starjet 95hp
15 dk önce ursaBirmot servis uzmanı Ali Bey aradı , fabrika ile görüşmeler devam ediyormuş 10-15 gün içerisinde netleşecek gibi dedi. bende bu prb için 3-5 defa gelmeni istemem dedi ben de istemiyorum dedimfabrikadn cevp gelince bugu sorunu ve diğer ufak sorunlr için randevulaşacağız.
Bu gün bende enriko alibertiye gittim. Bana duyları değiştireceklerini söylediler. Yeni parçalar gelince arayıp servise çağıracaklar. Mako marka stoplarda sürekli sorun olduğunu söyledim.
Benimde ayni noktolardan buhar oluyordu ama biraz sicak ortam gorsun yok oluyodu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri