gösterge panelinizde ariza olabilir !
Merhaba arkadaslar bi sorum olacaktı benim gp nun yakıt göstergesi ile ilgili.. yakıt göstergesi mesela yarım depoyu gösteriyorken stop ediyorum arabayı daha sonra calıstırdıgım zaman yarım deponun altında gösteriyor sorun nedir anlamıs degilim.. bilgisi olan arkadaslar varmıdır??
gösterge panelinizde ariza olabilir !
eğimli bir yere park ettiyseniz ondan olabilir...
Keyif BMW'Dir...
bencede eğimli bir yere park ettiğinizden olabilirmi
gecen gün de benim başıma şöle bir olay geldi yakıtı aldım yolda giderken nerdeyse 1 kademe yukseldı ne guzel dedim yolda gıderken kendı kendıne yakıt yuklenıyor dıye neyse işin şakası 60 km yolculuktan sonra durdum 3 saat sonra araca bındıgımde yakıt eskı sevıyeye ınmısti bazen böle saçmalıklar yapıyor galiba![]()
) yani düz yere park ediyorum sabah kontagı ceviriyorum bi bakıyorum yakıt seviyesi düsmüs muhtemelen daha sonradan topluyordur sanırım
yada öyle olmasını ümid ediyorum
![]()
Yakıt depoda saklandığı için bir miktar samandıra'yı yanıltır. Araç durduğunda Kontak kapatıp açtığınızda yakıt gerçek değerini gösterir.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
son çeyrekte eğimli yere park ettiğimde lamba yanıyor, suratım düşüyor, sonra düz zeminde söndüğünde moraller forao sebeple eğimli yerlere park etmemeye çalışıyorum
![]()
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
cok tesekkürler arkadaslarvalla artık yapacak birsey yok
![]()
hareket halindeki ölçümle,durduğu andaki ölçümün farkından kaynaklanıyor.anormal bir durum değil yani.
FIAT LINEA 1.3 EASY
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri