kemer sanki beni boğuyor biri boğazlarımı sıkıyor gibi geliyor çok rahatsız edici birşey
kemer sanki beni boğuyor biri boğazlarımı sıkıyor gibi geliyor çok rahatsız edici birşey
ben onlar takmadan takmıyorum boylece yolcularda sunu dusunuyor ben takmaz ısem bu sesın kesılecegı yok .hatta arkadakılere dahı sunu dıyorum koltuklarda sensor var arac ıcındekı tum yolcular kemerını takmadan susmaz bu ses boylece mıllet vay bee fiata bak c segment aracta bunu yapmıs bıızm arac b segment (üst segment demek ıstedım anlamam su segmen olayından) bızde yok boylece arac daha karızmatık oluyor ve herkes daha guvende
Sankı benı boguyor ıste arkadasım psıkıolojık bır hıs bu kaza anında camdan cıkacagını dusunursen bogulmakmı oda neymıs dersın
not:
20 km yı gecersenız uyarı sesı alırsınız sonra hızınızı arttırın sonra yıne 20 km altına dusun veya durun sonra yıne 20 km ustu yıne altı
daha sonra 100 km ıle gıtsenız ses gelmıyor tesadufen bunu fark ettım km lerde emın degılım ama kemerı takmadıgımda yavaslanıp hızlanıp yavaladıgımda ses gıdıyor
Konu ZAK1980 tarafından (22/01/2012 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri