tamam o zaman madem yol sesi azalıyor yaptırmak lazım :ok:
Printable View
hoşgeldin aramıza nejat bir ankaralı daha görmek çok güzel..tanışma bölümünden kendini tanıtırsan eğer seviniriz..
mustafa saatçi otomotiv
Turgut Özal Bulvarı No: 53/7 İskitler/Ankara
Tel : 312 - 384 16 16
Burayla az önce konuştum! Site aktif halde değil şu anda! Ama telefon açıp isim bırakırsanız 10 YTL.'ye hallediyorlar!
Eğer Femoli daha iyi bir alternatif bulamazsa bugün gideceğim büyük ihtimalle!.. Gitmek isteyen varsa beraber de gidebiliriz ;)
arkadaşlar nitrojen(azot)gazı su buharı ayrıştırılmış havadır.bunun aracınıza tek faydası sıcak soğuk değişimlerinde lastik basıncının çok az değişmesi olabilir.birde normal hava sıkıştırıldığında içindeki su buharı yoğunlaşıp su olur.çok soğuk havalarda lastik içindeki yoğunlaşmış su donarsa çok küçük bir ihtimalde olsa lastiklerde balans yapabilir.(ben hiç rastlamadım).bunun dışında 20 ytl ye bu işlemi yapan yerlerin söyledikleri gibi performans artışı veya yakıt tasarrufu gibi etkileri olacağını hiç sanmıyorum....
performans arttırdığına ,nanmıyorum ama ses konusunda etkisi olacağına eminim...
Bir de sudan kaynaklı oksitlenmeyi engelliyormuş sanırım...
valla ben performansla ilgili bir değişiklik hissetmedim. Zaten performans artışı banada saçma geliyor şahsen. Ama yol sesinin azaldığı bir gerçek
zincirlikuyu birmotta 20 ytl ye hallediyolar.
Ankaradaki GpTr ci arkadaşlar;
Bugün ben, linos ve femoli İvedik Organize Sanayisinde, YÜKSEL Lastik Servisine gittik. yapmış olduğumuz sıkı pazarlık sonucunda forumumuz üyeleri için 4 lastiğin nitro ile şişirilmesinin 10 ytl ye yapılacağı sözünü aldık..... :D:D:D:D
Viva Gp :ok:
Adres: Kemal Auto Sport
MERKEZ SANAYİ 574. SK NO/ 31 YENİMAHALLE / İVEDİK ANKARA
femoli nin dükkanına gidiyorsunuz kendisi size yardımcı oluyor :ok:
yani adres için; bakınız femoli :D
Keşke Bi Arkadasta Istanbulda Bu Olayi Yapsa ..
arkadaşlar benim eski arabada yazlıklarda vardı ve ben memnundum ama kışlıklara ısrar etmeme rağmen basmadılar
bir takım dezavantajları varmış ama inanın hatırlayamıyorum galiba lastik elastikiyetiyle alakalıydı
ama kışlıklara basmadılar
arkadaslar birmot zincirlikuyuda lastiklere nitro basma işlemi yapılıyor.site üyelerine %50 indirimli yani toplam 4 lastik 10 ytl :director:
212 45 45 / 391
Bu nitrojen olayına gireli 4 ay olmuş neredeyse... Geçen gün lastik basınçlarını kontrol ettim, 4 lastikte de herhangi bir basınç değişikliği yok!
Diğer özelliklerine inanmasanız bile, sırf bu basınç düşmemesi olayı için bile tercih edebilirsiniz arkadaşlar... Tarafımdan şiddetle tavsiye edilir... :D
eğer yetkili servisler'tavsiye ediyor ve sakıncası olmadığını söylüyorsa belki,fakat yinede en azından internette kapsamlı bir araştırma yapmalı ve şu unutulmamalı özellikle kış aylarında soğuk lastikler tehlike yaratır çünki lastik ısısı doğrudan yol tutuş ile alakalıdır.
konya ereğlide 4 lastik 5.00 ytl
ben çok fazla fark olacağını sanmam zaten havanın da yüzde yetmişten fazlası azot