peki lastik patladı diyelim.. nitrojenle dolu ise tepkisi değişir mi?
Printable View
peki lastik patladı diyelim.. nitrojenle dolu ise tepkisi değişir mi?
ben forumları okudumm...sonuç olarak fazla ısınma yapmıyormuşş bu özelliği çok ii 140-150km hızla ile giderken adana gibi havanın 40 derece olduğu yerlerde lastiğin aşırı ısnmasını önlemesi olumlu bir özellik...2.si içinde oksijen olmadığı için paslanma ve lastikte bozulmayı önlüyor buda bence ii birşey...3.olarak basınç kaybı çok az oluyormuşş...eğer hakkaten basınç kaybı oluşturmuyorsa yapılması ii birşeyyy...ama bir ay sonra 32 basınç 30a düşerse o zaman git nitrojenci yi bul felan gıcık eder beniii ..bu sefer içine normal hava bassan oksijen girecek anlamı kalmayacakkk olayın ....neyse denemekte fayda vardır diye düşünüyorum görelim bi...
o zaman ben yeni jantları çektim mi nitrojen basarım
saol bilgiler için 8O
arkadslar aracımı gecen hafta servise bıraktıbenden habersiz lastıklere hava yerinw nitrogen basmışlar.aracı servisten alıp kullandıgımda arcın lastık sesinin azaldığnı farkettim.malum içeri nasıl ses geldiğni bütün GP sahiple bilir.artı yol tutuşu biraz daha dirençli hale geldi.bence sizde deneyin farkı görüceksiniz.
allah allah o kadar fark ettiriyormu yav ben debşr deneyim olmazsa..
Mehmet, sizin oralarda bu işi yapan yok mu yaw? Ne zamandır aklımda, bir türlü elim değmedi... İskitlerde 10 YTL'ye basan bir yer vardı bir ara...
hakkatten mehmet yaw...şu nitrojen işine de bir el atıver hadi :)
17" leri takınca tekrar havaya dönmüştük, gel bizde nitrolanalım :ok:
bende istiyorum bende bende bende bende eksik kalmıyım aman :)
abi hastalık oldu bu modifiye işi walla ben böyle bi adam değildim ki alla alla :(
aracın direncini ve yol tutuşunu arttırıyorsa denene bilir aslında
ses konusunda ise ben ses yalıtımı kaplattığım için sorun yaşamıyorum :)
bende isterem :D :D :D :D
iskitlerde mustafa saatçi diye bir yer var orası 20 YTL tel:0312 384 16 16
kampayalı 10 YTL idi ancak kampanya bitmiş
Doğru Emrah yaw, orasıydı! Bir türlü gidememiştim... Kaçırdık fırsatı :(
mehmet abi buLursan bugün haLLedeLim. havaLarını indirip duruyorum zaten. arabayı yormayaLım iyice : )
Beni de görün:D
banada haber verin hep beraber gideriz
Yakında ücretsiz olacak zaten,20 lira neymiş?
Gidin abicim;Usta 10 kaat kurtarıyo mu? deyin. Geri çevirmezler.
Nevşehir bile beleş yapıyor nerdeyse...
arkadaşlar peki nitro basınca ileride basınçlar hiç düşmüyormu? çünkü ben 15 - 20 günde bir kontrol ederim genelde 1 - 2 derece düşme oluyor basınçlarda. eee nitro basarsak ve basınç düşerse habire sanayiye gidip tekrar nitrojen mi bastıracaz?
Konuyu taşıdım! Sayfanın başlarından itibaren bu konular tartışılmış ;)