https://www.nitromatik.com/bilgi.htm
Arkadaşlar, lastiklere nitrojen (azot) basmayla ilgili detaylı bilgiler var! Ben bugün- yarın, bastırmayı düşünüyorum! Mantıklı geldi...
cok guzel bilgi tesekkurler linos
teşekkürler linos
bende neden nitrojen bastılar diye merak ediyodum lastiklere (Bu arada 4 vakumlu lastik MICHELIN ALPHIN 640YTL iki taksit world karta. Depolama, nitrojen dolumu, balans ayarı ve birde mont hediye)
Rica ederim arkadaşlar, ne demek?!!![]()
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
Merak edenler için buradada tartışılıyor....
https://forum.donanimhaber.com/m_6893371/tm.htm
bildigimiz havanin yaklasik %80 azot (yani nitrojen) degil midir ? oksijen oranini %20.9-21 gibi ölçüyorum ben genelde . kalanida azottur.
lastiklerinize bastiginiz normal havadan %20 daha fazla azot basmanin bir faydasi olacagini hic sanmiyorum. ha dersinizki pisste 300+ hizlara cikan yaris aracim var , o zaman bir ise yariyordur. bosa para vermeyin derim.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
yine farkediyor, izmir'de yarışlarda hakikaten soğuk tuttuğuna şahit olmuştum. Ancak kış vakti, bizim puntolarda hakikaten çok işe yarar mı, tereddütüm var. daha çok kamyon ve yarış aracı gibi araçlar için faydalı, yoksa bizde sadece basınç sabitlemeye yarar. oksitlenme ise yine büyük araçlarda öne çıkan bir özellik. bana da boşa para verme gibi geliyor.
Evo MultiAIR!
Açıkçası ben uzun süre nitrojen basılı lastiklerle dolaştım diğer arabamızla. İlk başlarda psikolojik olarak araba sanki havada gidiyormuş sanıyorsunuzama kazın ayağı öyle değil. Normal hava ile nerdeyse hiç fark yok, anlamak için çok kasmanız lazım.
Yani ücretsiz veya atıyorum işçilik bedeli olarak 2-3 ytl alıp ta yaparlarsa lafım yok ama 10-20 ytl gibi rakamlar kelimenin tam anlamıyla havaya verilen para olmuş oluyor.
Ben daha çok basıncın değişmemesi olayına taktım esasen! Sırf bunun için bastırmayı düşünüyorum!..![]()
20 YTL gibi bir fiyat için iyi midir değil midir tartışması bile yapmak gereksiz. hepimiz aşağı yukarı 25.000 -35.000 YTL bedel ödeyerek araç sahibi olduk. madem bir fayda sağlıyor. ufak bir fayda bile olması (lastikler olduğu için söylüyorum) yeterlidir bence. çünkü araç ne kadar donanımlı olursa olsun nihayetinde 15 cm lik bir lastik üzerinde hareket ediyor. kaldı ki bugün bir kaza tehlikesi atlattım. tabakhaneye yetişmeye çalışan bir cheroki jeep yandan az daha bana geçiriyordu. son sürat ben ve o ters taraflara kırdık da kurtulduk. yerler çok kaygan olmasına rağmen fren ve direksiyon kırma sırasında en ufak bir kayma yaşamadım. sebep lastikler. yeni ve kış tipi. kabak veya basıncı uygun olmasaydı jeep üzerime çıkmıştı heralde. o yüzden diyorum lastiklere güvenlik anlamında daha çok önem vermeniz, boşver gerek yok gibi düşüncelere kapılmamanızı tavsiye ederim. ben de ilk fırsatta nitrojen doldurmaya gidecem bu arada.
ryu sen araba gerçekte böle mi yoksa photoshop mu yafff?pek gerçege benzemio
Dün akşam bende lastiklere nitrojen bastırdım.
4 lastik 20 YTL aldılar. Ancak yeşil sibop kapaklarını söktürüp yine siyah taktırdım. İğrenç duruyor
Bu arada hakatten lastikten gelen yol sesi azaldı. Nasıl oluyor anlamadım.
Bi türlü aklım ermedi ne alakası var. Sırf lastikten gelen sesi azaltmak için bile yapılır bu işlem
normal hava basarsanızda olur ama verimli olmaz nitrojen bastırın gene acil bi durum söz konusu diilse
Demon Driver|Damien|
Normal havayı basabiliyorsunuz.
Özellikle sordum
her kez bişey diyo lastik aldığım yerdekilerde takılmayan lastiklere bastılar araca takılı olanlara gerek yok basmaya dediler
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
Arkadaşlar 250km ve daha yüksek hızlarda 4 saat 5 saat kesintisiz yükse hızda gidebiliyosanız nitronun faydası olur ama fiyatı fazla bişey değil yapmak isteyen yapar kafası rahat olur![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri