Alıntı pertry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi arkadaşlar yazdıklarımı iyi okuyun ve uygulayın ben çok şey denedim ama sonunda gerçek çözümü bu şekilde buldum

Pl Premium yapıştırıcı veya sikaflex Construction yapıştırıcı alın, sözünü ettiğim yapıştırıcı çeşitleri yapı marketlerde var

Havalandırma plastiğini komple sökün çıkmassa yukarı doğru asılıni, soketlerin girdiği yerleri güzelce t bıçağıyla çizin pütürüklü bi yüzey kalsın, dikkat edin konsolu çizmeyin, yapıştırıcıyı güzelce sürün ve yedirin geriye doğru 3 soket geçme yerinide bu şekilde pütürüklü yüzeyi oluşturup yapıştırıcıyı sürün daha sonra havalandırma kapağı kapattıktan sonra gazete kağıtlarını ön cam ile kapak arasına iyice sıkıştırıp sabitlenmesini sağlayın gazete kağıdından başka hiçbişey sabitleyemiyor çünkü gazete kağıtlarını 3 gün çıkarmayın daha sonra işi düzgün yaptıysanız hadi sıkıysa çıksın bakalım .

Kapağı ilerde nasıl çıkarıcam derseniz çok asılırsanız, çekerseniz çıkar
ben çok şey denedim en sonunda bu şekilde oldu yerinden oynamadı daha ... Başarılar.
Menfezin tam ortasındaki zımbırtıyı nasıl söktün(Yuvarlak tıpa gibi)..Onu sökemediğim için komple çıkaramadım..Menfezi kaldırdıgımda alt bölümde bir yer var üstü hep kum gibi toz falan olmuş..Onlarıda temizliycektim..Ama dediğim gibi komple sökemedim..O zımbırtıyı çıkaramadımm