bu ne ya nasıl oluyor anlamıyorum![]()
bu ne ya nasıl oluyor anlamıyorum![]()
aynı sorun bendede var.
bu ikinci puntom, ikiside 2008 dynamic, aynı sorun ilk aracımda da vardı, şimdikinde de, japonlayacağım ne yapalım, bu ne biçim konsol dizaynı, tırnakları güneşten evrim geçiriyor demek ki?
garantisi varsa götür yapıstırsınlar
işin ilginci, her iki aracımda da sol kısım kalktı? ertuğrul yavun da aynı taraf, demek ki sol kısım kronik, sağ değil![]()
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
Bende'de var kalerüferi sıcak acınca kendinden havalanıyokapatınca yerine iniyo
Önden gelen çıtır çıtır seslerde bu kısımdan geliyo sanırım
Hee unutmadan bende'de Sol taraf![]()
aynen benim kide 2009 active bendede aynı problem var bazen düzeliyor sanki bazende kabarıyor ama bu akdar kabarmıyor...kabarmakmı
![]()
Her TÜRK asker doğar
garanti varsa servise yaptırın bence
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı..Aylardır onunla ugrasşıyorum..Son çözüm navigasyon cihazlarının Vantuzuna benzer bir vantuz alıp cam ile menfezin ucunu bastırıcak şekilde takıcam..Başka bişey gelmiyor artık aklıma..Japon çifttaraflı bant falan hikaye..Hepsini denedim olmadı..Bir ara vidalamayı düşündüm..Ama o bölüm çok dar ne yaptıysam delemedim..
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim...
Amma çok bu dertten muzdarip olan varmış...Mantıken düşünüldüğünde sıcak hava üflemeyle oluşan bir sorun. Burası doğru ancak, aracın daha 1 yaşında ve garanti kapsamında olduğu düşünülürse yetkili servisten ücretsiz değişim talep edebilirmiyiz?
Bu sorunu yetkili serviste ücretsiz değiştirerek çözen varmı?..
pek benzer değil ama..
ön taraftaki plastik kısım var ya hani,kaputun orda? fıskiyelerin oldugu yer,2 parçaymış orası aynı bunun gibi ayrılmış ve havalanmıştı arabamda,gittim servise garantide değiştirdiler
Bende de aynı sorun oldu. Parçanın yenisi için 94,00-TL fiyat aldım. Çözüm olarak silikonladım. Şimdilik bir sorun yok. Hararet normal ısısına gelince havalandırmayı cama vermek zorundaysam eğer sıcağı biraz kısıyorum hatta ortaya getiriyorum.
O kadar araba kullandım bu kadar adi plastikten yapılanını görmedim. Ya arkadaş anlamıyorum bunu yapan mühendis arkadaş bunun kaç derece sıcaklığa dayanabileceğini, formunu kaç derece sıcaklıkta kaybedeceğini hiç mi test etmedi? Bu tip ufak detaylar insanı arabadan soğutuyor.
Başlığı açan arkadaşın yerinde olsam servise götürür verirdim. Yapıldıktan sonra inadına sıcağı her seferinde sonuna kadar açardım. Bir kaç kere daha aynı hatayı yaparsa tüketici mahkemesine de tazminat davası açar, alacağım tazminatlada yurtdışına tatile giderdim)
Kolay gelsin.
aynı sorun bendede var ne yaptıysam olmadı
Arkadaşlar bende de vardı aynı sorun garanti devam ediyordu Merkez servis ücretsiz değiştirdi. Siz istesenizde ön tarafa ulaşıp kıramazsınız fabrikasyon bir sorun.O parçayı yapıştırmaya kalkmayın zaten sert plastik ve açılı durduğu için anında atıyor. Yenisiyle değiştirmek en güzeli 10dk da servis takıyor.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
servise gittiğinde söylesen ona bir bakarlar sanırım yinede... ümit evet düşündümde banada okadar sicak üfleseler bende kabarırım![]()
Her TÜRK asker doğar
Şimdi arkadaşlar yazdıklarımı iyi okuyun ve uygulayın ben çok şey denedim ama sonunda gerçek çözümü bu şekilde buldum
Pl Premium yapıştırıcı veya sikaflex Construction yapıştırıcı alın, sözünü ettiğim yapıştırıcı çeşitleri yapı marketlerde var
Havalandırma plastiğini komple sökün çıkmassa yukarı doğru asılıni, soketlerin girdiği yerleri güzelce t bıçağıyla çizin pütürüklü bi yüzey kalsın, dikkat edin konsolu çizmeyin, yapıştırıcıyı güzelce sürün ve yedirin geriye doğru 3 soket geçme yerinide bu şekilde pütürüklü yüzeyi oluşturup yapıştırıcıyı sürün daha sonra havalandırma kapağı kapattıktan sonra gazete kağıtlarını ön cam ile kapak arasına iyice sıkıştırıp sabitlenmesini sağlayın gazete kağıdından başka hiçbişey sabitleyemiyor çünkü gazete kağıtlarını 3 gün çıkarmayın daha sonra işi düzgün yaptıysanız hadi sıkıysa çıksın bakalım .
Kapağı ilerde nasıl çıkarıcam derseniz çok asılırsanız, çekerseniz çıkar
ben çok şey denedim en sonunda bu şekilde oldu yerinden oynamadı daha ... Başarılar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri